4 Locks Slotenspecialist

4 Locks Slotenspecialist

Soendaplein 35, 2023TT, Haarlem 023-5370110 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Specialist in (auto)sleutels, beveiliging van woning en bedrijf, openen van deuren, vervangen en plaatsen van (elektronische/digitale)sloten, leveren en plaatsen van kluizen en advies. Waarom kiezen voor 4-Locks?
1. Kwaliteit en vakmanschap
Wij zijn aangesloten bij NSSG een vereniging van specialisten voor het dupliceren van sleutels en specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.
Ook zijn wij officieel gecertificeerd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW-) en kunnen uw woning beveiligen volgens de richtlijnen van het PKVW
2. Goede garantie en afspraak is afspraak
Wij houden graag onze klanten tevreden, daarom goede garantie en afspraak is afspraak!
3. Lid vakvereniging/geschillencommissie
De bij NCP en NSSG aangesloten bedrijven zijn zeker van hun zaak en geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en verlenen uitstekende service.
4. Onze mensen zijn gecertificeerd en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

4-Locks is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

4-Locks is officieel dealer van de merken Mul-T-Lock, Z-Ikon, Buva, KFV en meer. Wij verkopen sleutels, alle soorten sloten, rampalen en van alles op beveiligingsgebied.

Wilt u meer informatie of advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland neem dan contact met ons en bel ons op het volgende nummer: 06-212 75 669.

Meer Sleutels en sloten in de buurt

Deze 4 Locks Slotenspecialist vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Sleutels en sloten in de buurt.