A-Clean Asbestverwijdering B.V.

A-Clean Asbestverwijdering B.V.

Expeditieweg 1, 6657KM, Boven-Leeuwen 0487-503897 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

A Clean Asbestverwijdering B.V. is in 2015 opgericht. In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid van een eenmanszaak, tot de organisatie die nu een naam heeft verworven in de regio en door land. Onze doelstelling is om de opdrachtgever een totaalpakket aan diensten te kunnen aanbieden.
Vanuit ons centraal gelegen bedrijfspand, hebben wij de doelstelling om dagelijks met de nieuwste methoden, technieken en vakkennis de wensen van de opdrachtgever uit te voeren.
Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de modernste machines en hebben wij een goed opgeleid team met vakmensen. A Clean voert de werkzaamheden uit, volgens de huidige ArBo en milieuwetgeving, professioneel waarbij het wij gevoel ook centraal staat.
A Clean stelt zich dagelijks ten doel om op het gebied van bedrijfsmatig asbestverwijdering en sloopwerkzaamheden een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te realiseren.
De professionalisering die A Clean heeft doorgemaakt, geeft het vertrouwen die u als potentiële opdrachtgever mag verwachten. Omdat A Clean een vlak kader structuur heeft, heerst er binnen onze organisatie een heel sterk wij gevoel. Dit heeft in de loop der jaren geresulteerd, dat de service van A Clean heel hoog aangeschreven staat.
U als opdrachtgever kan en mag van ons verwachten dat wij voor u een sterke partner zijn voor het uitvoeren van al u opdrachten op het gebied van totale asbestsaneringen en sloopwerken.
A Clean is permanent bereikbaar (dag en nacht ) voor alle voor komende asbestwerken (calamiteiten) zodat opdrachtgevers zich gedurende 7 dagen per week verzekerd zijn van echte 24-uurservice. Dit vinden wij een minimale voorwaarde voor een goede samenwerking, zeker wanneer het over asbest-calamiteiten gaat.
Het asbest verwijderen is vandaag de dag een vak apart.
Er moet met heel veel zaken rekening gehouden worden: zoals veiligheid voor mens en milieu, minimale overlast voor de omgeving, de benodigde tijd en kosten.

Meer Afvalverwerking in de buurt

Deze A-Clean Asbestverwijdering B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Afvalverwerking in de buurt.