Aannemer JdL Service & Onderhoud

Aannemer JdL Service & Onderhoud

Kerkstraat 65, 5154AN, Elshout 0416-382421 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In deze tijd kiezen onze potentiële opdrachtgevers eerder voor een verbouwing van hun woonhuis dan voor een verhuizing naar een andere (vaak duurdere) woning. Men hecht aan het huis en de sociale omgeving (scholen, winkels, sporten) en soms is verhuizen geen optie. Een afweging maken en hierbij overdrachtsbelasting en notaris- en verhuiskosten mee laten wegen, levert al een aardige keuken en badkamer in het eigen vertrouwde huis op.

Verbouwen en renoveren op kleine schaal, de verbouwing van een woonhuis, de renovatie van een keuken of badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport, het grijpt altijd in in het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing graag willen blijven wonen.

Ook bij schade, denk hierbij aan inbraak-, water-, aanrij- en brandschade kunt u een beroep op ons doen. Wij kunnen een noodvoorziening aanbrengen en een tijdelijke acceptabele oplossing creëren. Dit -indien gewenst- binnen een zeer korte termijn waarbij alle administratieve handelingen door ons bedrijf worden geregeld. (Coördinatie met uw eigen assuradeur).

De kennis en het vakmanschap van onze medewerkers en gespecialiseerde onderaannemers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Waar de medewerkers van JdL Bouwbedrijf, Service & Onderhoud vertrekken, blijft kwaliteit achter. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze. Al tijdens het ontwerp wordt meegedacht. Alle aspecten passeren de revue. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarbij wordt gezocht naar een werkwijze waarmee de overlast voor de leef- of werkomgeving wordt beperkt. De gezins- of bedrijfsactiviteiten moeten doorgang kunnen vinden. Elke dag wordt de werkplek keurig netjes achtergelaten. Onze medewerkers hebben de beschikking over een Opel Vivaro.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemer JdL Service & Onderhoud vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.