Aannemersbedrijf Theo Looman Nijmegen BV

Aannemersbedrijf Theo Looman Nijmegen BV

Metaalweg 17 B, 6551AC, Weurt 024-3558832 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aannemersbedrijf Theo Looman bv is sinds 1995 gevestigd in Nijmegen. We bestaan uit een team van zes medewerkers, die zich hebben gespecialiseerd in verschillende vakdisciplines. Wij voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen. Als klein bedrijf zijn we flexibel. De communicatie met u als klant verloopt niet over diverse schijven maar we bieden onze opdrachtgevers een persoonlijke benadering. Zo heeft u te maken met maar één contactpersoon die samen met u voor, tijdens en na het project het contact onderhoudt. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Theo Looman bv heeft een servicegerichte visie die leunt op gedegen vakmanschap. We streven naar een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Onderhoud is een belangrijke zaak want het gaat om de toekomst en het behoud van uw pand. Naarmate een pand ouder wordt, komen er steeds meer elementen van uw woning of bedrijfspand voor vervanging of reparatie in aanmerking. Tijdig en deskundig onderhoud voorkomt onnodig verval en bijkomstige hoge kosten. In de afgelopen jaren bouwden we aan een indrukwekkende reputatie op als het gaat om onderhoud. Elk pand heeft onderhoud nodig. Dit geldt voor koopwoningen, maar ook voor huurwoningen. Zo werken we al jaren samen met de Nijmeegse woningcorporatie WoonGenoot voor het onderhoud van hun huurwoningenbestand.
In opdracht van woningcorporatie WoonGenoot vervingen we 350 vierkante meter kozijnen van wooncentrum de Meiberg te Nijmegen.

Restauratie

De kracht van ons vakmanschap krijgt nog duidelijkere contouren door onze activiteiten op het gebied van restaureren en renoveren van monumentale panden. Hierbij houden we rekening met het behoud van de authenticiteit van de karakteristieke bouw, zodat de historische waarde van dit cultureel erfgoed behouden blijft.

Bij renovatie wordt de levensduur in vergelijking met de oorspronkelijk berekende levensduur van de woning aanzienlijk verlengd.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemersbedrijf Theo Looman Nijmegen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.