Aannemersbedrijf V.O.F. Gebr. Swillens

Aannemersbedrijf V.O.F. Gebr. Swillens

Baarlosestraat 113, 5923AM, Venlo 06-13060219 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 20:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aannemersbedrijf Swillens werd al in de jaren dertig van de vorige eeuw opgericht door de grootvader van de huidige eigenaren van het aannemersbedrijf. Ervaring is dus een van de kenmerken van ons bouwbedrijf. Vanuit die ervaring verzorgen we als aannemer in Venlo-Blerick de meest uiteenlopende projecten.

De aannemer in Venlo voor particulieren.

Voor de particuliere markt verzorgen we naast kleine verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en restauratie van complete woningen.

Door de opzet van onze organisatie kunnen we snel en via korte lijnen communiceren met alle betrokken partijen. Vooral bij de kleine verbouwingen blijkt dat steeds weer het belang van het flexibel op bepaalde ontwikkelingen reageren.

In de veranderende bouw markt is dit dan ook een steeds belangrijker deel van onze activiteiten.

De aannemer in Venlo voor zakelijke projecten.

Juist op de zakelijke markt blijkt dat onze betrokkenheid bij het te maken eindprodukt van groot belang is. Om diverse redenen is de aanpak van een probleem vaak niet voldoende overwogen. Omdat wij ons verdiepen in de processen van opdrachtgever, kunnen we vaak een beter of goedkoper alternatief bieden.

Voor de zakelijke markt verzorgen we onderhoud en verbouw. De zakelijke nieuwbouw nemen we tot ongeveer 500 m² aan.

Nieuwbouw particulier en zakelijk.

Hoewel we in dit segment veel minder betrokken worden bij het wat en hoe van de bouw kunnen we natuurlijk ook hier op basis van uw bestek en tekeningen en prima prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Gezien de flexibiliteit en kleinschaligheid die we nastreven beperken we ons tot de bouw van losse woningen en bedrijfpanden tot ca 500 m².

Ambachtelijk timmerwerk.

Aannemersbedrijf Swillens beschikt over een ambachtelijke timmerwerkplaats, die samen met de opslag gevestigd is in Panningen.

Hier worden houtprodukten op maat gemaakt; van losse (prefab) delen tot complete interieurs voor winkels, horeca of kantoren.

Onderhoud en renovatie van monumenten.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemersbedrijf V.O.F. Gebr. Swillens vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.