Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV

Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV

Blekersweg 16 A, 8162RK, Epe 0578-614301 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wissel Bouw BV voor het uitvoeren van nieuwbouw, verbouw, renovatie, en herstelwerkzaamheden van woningen of bedrijfsgebouwen. Wij zijn een bouwbedrijf met ongeveer 7 medewerkers, dat voor het grootste gedeelte zijn werkzaamheden uitvoert in Epe, Emst, Vaassen, Heerde en Apeldoorn.

Het ene bouwbedrijf is het andere niet. Het verschil? Dat blijkt nadat het werk is opgeleverd. Dan merkt u pas of elk detail goed functioneert. Of alles naar wens is uitgevoerd. Wissel Bouw weet dit. Daarom bouwen wij wat we beloven. En daarom bestaat ons bedrijf al zo'n 40 jaar en kunnen we ons met recht een allround bouwbedrijf noemen. Voordeel: u kunt bij één bedrijf terecht voor verschillende soorten projecten.

Het fundament van Wissel Bouw is de betrokkenheid van onze mensen. Bij ons bedrijf. Bij het vak. En vooral bij de opdrachtgever. Daarom leveren we de kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht. En krijgen we weinig klachten achteraf. Hiermee bewijst Wissel Bouw dat het vakwerk levert. In alle disciplines. Tegen reële kosten.

Zonder goede voorbereiding geen succes. Daarom gaan we eerst zorgvuldig met u overleggen. Vervolgens komen de architect en onderaannemers in beeld: mensen en bedrijven die goed bekend staan en met wie wij prima ervaringen hebben. Het plan dat ontstaat, wordt zorgvuldig gecalculeerd, strak gepland en overzichtelijk teruggekoppeld: u weet precies waar u aan toe bent.

Dan volgt de uitvoering en zijn onze vakmensen op de bouwplaats en onze goed geoutilleerde timmerwerkplaats aan de beurt. Voor de kleinere klussen staan de medewerkers van Wissel Bouw ook altijd klaar. Naast vakmanschap is succes ook sterk afhankelijk van samenwerking. Daarom werken we met mensen en bedrijven in wie wij alle vertrouwen hebben.

Binnen ons bedrijf maakt het geven van advies en begeleiden van allerlei bouwprojecten (van begin tot eind) een belangrijk onderdeel uit.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.