Accountants en Belastingadvies De Lorijn

Accountants en Belastingadvies De Lorijn

Mr. Franckenstraat 88 90, 6522AH, Nijmegen 024-3605599 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Lorijn Accountants en Belastingadviseurs B.V. is een AA kantoor welke lid is van de NBA en van het RB. Tot onze doelgroep rekenen wij de ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, DGA's, zzp'ers en verenigingen en stichtingen. Bent u al bekend met ons brede dienstenpakket? U kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en maatwerk, want iedere cliënt is immers uniek. Wij hanteren een individuele benadering waarin een optimale persoonlijke service centraal staat. Wij denken actief met u mee zodat wij snel kunnen reageren op de vaak complexe problematiek waarmee u als ondernemer wordt geconfronteerd.

Ons kantoor is tevens gespecialiseerd in medische vrije beroepsbeoefenaren zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, tandtechnische laboratoria.

Ons kantoor hanteert een kwaliteitsbeheersingsysteem waar u op kunt rekenen.

RPD Fiscaal is een kantoor onder leiding van dr. R.P. van den Dool met een dienstenpakket dat bestaat uit voornamelijk fiscale werkzaamheden. Wij bieden onze clienten ondersteuning bij de fiscale zaken op hoog niveau. Onze cliënten kunnen daarbij rekenen op ervaren medewerkers die naast hun wetenschappelijke achtergrond oplossend en financieel-zakelijk werken.

dr R.P. van den Dool (1967) ondersteunt De Lorijn Accountants en Belastingadviseurs bij hun fiscale advisering en beroepsprocedures. Ook geeft hij second opinions en adviezen aan ondernemingen en functioneert hij als bedrijfsfiscalist op afstand. Hij is tevens verbonden aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Van zijn hand is een groot aantal fiscale artikelen en boeken verschenen, onder meer over de heffing van vennootschapsbelasting en waardering van aandelen. Ook verzorgt hij regelmatig lezingen over diverse fiscale onderwerpen aangaande belastingheffing van ondernemingen en hun participanten.