Accountantskantoor Goorden & Huysmans

Accountantskantoor Goorden & Huysmans

Steenweg 7, 4781PA, Moerdijk 0168-412930 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Accountantskantoor Goorden & Huysmans is een onafhankelijk accountantskantoor (lid RB en NBA) dat haar activiteiten toespitst op het gebied van begeleiding, ondersteuning en advisering aan klanten in het midden- en kleinbedrijf. De activiteiten bestaan met name uit het samenstellen van financiële rapportages (jaarrekeningen, begrotingen, liquiditeitsplanningen en kwartaalrapportages), het verzorgen van fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting), het geven van advies op het gebied van fiscaliteiten en vermogensplanning, het verzorgen van loonadministraties en het begeleiden van financiële administraties.
Daarnaast zijn wij er om als “luisterend oor” te fungeren voor onze klanten en op te treden als professionele sparringpartner.

Wij hebben in de regio goede contacten met alle kredietverstrekkers, zodat we onze klanten prima kunnen bijstaan bij hun kredietaanvragen. Ook kunnen wij u advies geven inzake bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging en bedrijfsovernames.

Al meer dan 50 jaar kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor een gedegen financieel advies. Om op al deze fronten professioneel te kunnen adviseren, hebben we pure specialisten in dienst. Binnen ons team zijn twee Registeraccountants (RA) werkzaam, één Accountant-Administratieconsulent (AA) en twee RB-belastingadviseurs. Zij zijn gespecialiseerd en volgen met regelmaat trainingen om de klant zoveel mogelijk op maat te kunnen bedienen.

Met een kantoorbezetting van 10 personen zijn wij in staat om MKB-klanten op elk moment van de dag snel en adequaat van dienst te zijn. Al meer dan een halve eeuw is bewezen dat onze klanten een “no-nonsens”-aanpak waarderen.

Meer Accountants in de buurt

Deze Accountantskantoor Goorden & Huysmans vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.