Adelbrecht Vastgoed Beheer BV

Adelbrecht Vastgoed Beheer BV

Maassluisstraat 572 A, 1062GZ, Amsterdam 020-6170211 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V.

Een beheerkantoor dat zich sinds 1978 toelegt op professioneel beheer of vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in Nederland. Het voeren van zorgvuldig administratief en technisch beheer over de ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles voor particuliere beleggers en verenigingen van eigenaars (VVE's). Advisering bij aan- en verkopen, makelaardij voor beleggers, planmatig onderhoud van vastgoed.

Sinds 1978 legt Adelbrecht zich toe op professioneel beheer ook wel vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn particuliere beleggers en verenigingen van eigenaars. Naast administratief beheer voeren wij tevens een zorgvuldig technisch beheer over de ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles.

Hierbij zijn voor al deze aspecten vakbekwame medewerkers beschikbaar die u ten dienste staan. Wij adviseren bij aan- en verkopen van beleggingsobjecten en taxeren met een eigen makelaardij. Flexibiliteit staat voor ons hoog in het vaandel, waardoor wij het complete pakket van beheertaken kunnen verzorgen, maar ook in deeldiensten uw wensen kunnen invullen.

Bij de bouwbegeleiding vormt Adelbrecht Vastgoed Beheer de spil tussen uitvoerder en opdrachtgever. Er wordt een werkomschrijving gemaakt, waarna gesprekken plaatsvinden met diverse partijen voor het aanbesteden van het werk. Nadat de offertes zijn ontvangen wordt in samenspraak met onze opdrachtgevers een besluit tot aanbesteding genomen. Tijdens het uitvoerproces wordt periodiek het werk bezocht en gecontroleerd op kwaliteit en voortgang. Tevens worden bouwvergaderingen bijgewoond. Nadat het werk is opgeleverd zullen we ook nazorg verrichten indien hiertoe aanleiding is.

Om u een goed inzicht te geven in de onderhoudsuitgaven voor de middellange termijn bieden wij de mogelijkheid om een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) op te stellen, waarbij alle onderhoudsaspecten van het onroerend goed worden opgenomen.

Meer Tehuizen in de buurt

Deze Adelbrecht Vastgoed Beheer BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tehuizen in de buurt.