Afman Schilderwerken Hr

Afman Schilderwerken Hr

Potklei 22, 9351VS, Leek 0594-516100 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Schilderwerken Hr Afman uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties. Bij glaszetten heeft u keus uit verschillende soorten dubbel, enkel of HR- glas. Uw muren kunnen we stucen, spuiten of behangen.

Gegarandeerd vakwerk, heldere offerte.

Wij laten alleen échte vakmensen aan uw huis werken. Schilder HR Afman draagt het AF- certifictaat. Dat betekent gegarandeerd kwaliteit. Voordat u besluit met ons in zee te gaan kunnen we een heldere offerte uitbrengen. We werken ook op nacalculatie.

Grote schilderklussen overal in het land.

Afhankelijk van de omvang van een klus werken we niet alleen in de drie noordelijke provincies, maar ook elders in het land. Schilder HR Afman heeft een goede reputatie en bestaat al ruim 125 jaar. Vader Henk en zoon Henk Roel zijn op dit moment de 4e en 5e generatie Afman schilders. We worden regelmatig gevraagd voor grote opdrachten in Noord-Holland, Overijssel of Gelderland.

Afman is een professionele schilder met een jarenlange staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen. Onze specialiteiten zijn onderhoud en restauratie.

Voor iedere schilderklus binnen hebben wij de juiste oplossing. Of het nou gaat om het schilderen van uw trappenhuis, vensterbanken of meubelen. U wordt daarbij zo min mogelijk gehinderd: onze schilders werken snel, hebben weinig ruimte nodig en gebruiken verf zonder veel schadelijke stoffen. Topschilderwerk in een mum van tijd en voor een scherpe prijs.

Houtrot laat u repareren door Schilder HR Afman uit Leek in Groningen. We hebben er de beste vakmensen voor en werken uitsluitend met topmaterialen.

Meer Schilders in de buurt

Deze Afman Schilderwerken Hr vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.