Albers Makelaars BV

Albers Makelaars BV

Prins Hendriklaan 10, 1404AT, Bussum 035-6991188 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Alles onder één dak!

Al meer dan 45 jaar is Albers makelaars actief in ’t Gooi en sinds enkele jaren ook in Amsterdam. Wij hebben een jong team van deskundigen, zijn lid van de NVM en aangesloten bij RMT. Onze werkzaamheden betreffen aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxatie van woningen en bedrijven.

Wij werken op basis van “no cure no pay” en de Algemene Voorwaarden NVM 2011 zijn van toepassing.

In samenwerking met Albers assurantie-adviseurs kan een concurrerend pakket woon- en/of bedrijfsverzekeringen worden aangeboden. Onze afdeling hypotheken kan u bovendien een passende financiering offreren. Kortom: alle deskundigheid onder één dak!

Aankoop van uw droomhuis

Albers makelaars kent de regio én de lokale markt! Dat geldt voor uw particuliere woning maar ook als u een zakelijk pand zoekt. Aan de hand van uw wensen en financieringsmogelijkheden selecteren wij voor u dagelijks het actuele aanbod voor ’t Gooi en Amsterdam. Bij interesse voor een pand kunt u een objectieve en zakelijke evaluatie verwachten van courantheid, locatie en technische en bouwkundige staat van het pand. Bovendien wordt gekeken naar de juridische aspecten. Tijdens het aankoopproces staan wij u met raad en daad terzijde over eventuele voorbehouden en bijzondere bepalingen en voeren wij professionele onderhandelingen over de prijs.

Maak van uw vraagprijs geen prijsvraag

Een goede opbrengst wordt in belangrijke mate bepaald door “de markt”. Een gefundeerd verkoopadvies en de nodige praktische feeling zijn van het grootste belang bij het bepalen van de vraagprijs en de ondersteunende verkoopmiddelen. Bij ons plan van aanpak wordt u bovendien tot in detail begeleid voor, tijdens én na de verkoop.

Wat is mijn pand waard?

Een pand kent vele waarden. Het doel van de taxatie bepaalt ondermeer het waardebegrip en dus de waarde. De bekendste is ongetwijfeld de verkoopwaarde die voor een koper, verkoper of geldverstrekker van belang is bij het nemen van een aan- of verkoopbeslissing.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Albers Makelaars BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.