Albo Ramen Deuren Zonwering Rolluiken

Albo Ramen Deuren Zonwering Rolluiken

Rijksweg 12, 6596AB, Milsbeek 0485-516232 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Albo is opgericht in de jaren '60, sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een goede naam en jarenlange ervaring in aluminiumbouw door heel Nederland en omstreken. Wij fabriceren en monteren aluminium kozijnen en gevels, serres en overkappingen, buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken en roldeuren. Van al onze producten wordt 95% in onze bedrijfshal te Milsbeek (gelegen tussen Nijmegen en Venlo) geproduceerd om vervolgens gemonteerd te worden door onze vakkundige monteurs. Wij leveren zowel aan particuliere klanten als aan zakelijke klanten en zijn er trots op dat we veel van onze klanten steeds weer terug zien. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag met u mee, of het nu gaat om kleine of om grote projecten.

50 jaar ervaring
Albo is een familiebedrijf met een ruime ervaring in het monteren en fabriceren van vele soorten zonwering, rolluiken en kozijnen. Dankzij onze ervaring, knowhow en creativiteit vinden wij altijd de juiste oplossing voor uw wensen. Het feit dat de meeste klanten door mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen is het beste bewijs dat klanten onze aanpak waarderen.
 
Korte levertijd
Wij kunnen u een korte levertijd aanbieden omdat:
wij 95% van onze producten zelf produceren, zo vervaardigen wij de doeken in ons atelier en maken we metaalconstructies in onze werkplaats
wij een grote voorraad hebben voor eventuele spoedgevallen
wij onze producten door goed opgeleide medewerkers laten monteren (VCA gecertificeerd)
wij zeer goede contacten en afspraken hebben met onze leveranciers.
 
Hoge en betrouwbare kwaliteitsproducten
Ons bedrijf staat garant voor producten van een hoog en constant niveau, zo werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers. Doordat bijna alle producten in onze fabriek worden geproduceerd door bekwame medewerkers kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan, met de juiste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Albo Ramen Deuren Zonwering Rolluiken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.