Slotermeer Apotheek

Slotermeer Apotheek

Burgemeester De Vlugtlaan 85, 1063BH, Amsterdam 020-6131374 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom in de Slotermeer apotheek.

Sinds 2011 zijn wij lid van de service apotheken Nederland.
Dit is een organisatie van zelfstandige apotheken die samenwerken om u de allerbeste kwaliteit, zorg en aandacht te kunnen geven.
Wij werken sinds 2002 dan ook volgens de iso 9001 HKZ normen.
Aarzel niet om uw wensen kenbaar te maken, wij zijn er voor u.

Herhaalrecepten kunt u op verschillende manieren aanvragen:
1. Via de website: U kunt op onze website inloggen of via de optie “herhaalrecept” een herhaalrecept aanvragen. Wij nemen contact op met uw huisarts en sturen u een email wanneer het recept klaarligt.
2. Via de herhaalservice: U kunt zich in de apotheek opgeven voor de herhaalservice. Uw medicijnen staan dan automatisch gereed na beoordeling door uw huisarts op een tijdstip dat u uitkomt.
3. Via het herhaalbriefje: U kunt het briefje inleveren bij de apotheek of via de website aangeven dat het klaargemaakt moet worden (klik op ‘herhaalrecepten’). De volgende dag na 16.00 uur kunt u het medicijn ophalen.
4. Via de herhaallijn: U kunt het herhaalrecept 24 uur per dag aanvragen via onze herhaallijn: 020-6138609. U dient het herhaalnummer te gebruiken dat op het etiket geprint is.

Herhaalservice
Gebruikt u meerdere medicijnen en moet u vaker naar de apotheek? Dan kunnen wij u de herhaalservice aanbieden. Wij zorgen voor de synchronisatie van uw medicijnen, regelen wij een recept via de arts en maken een afspraak wanneer u uw medicijnen kunt ophalen. Wilt u meer weten? Haalt u de Herhaalservice folder bij de apotheek.
Heeft u moeite met het uitzetten van uw medicijnen? Wij kunnen uw medicijnen in dagzakjes (medicatierollen) afleveren, zodat u precies op het juiste tijdstip een zakje met de juiste medicijnen kunt innemen.

Spreekuur in de apotheek
Heeft u vragen over uw medicijnen, maar wilt u dit niet aan de balie kwijt? Wilt u weten waarvoor u de geneesmiddelen gebruikt? Twijfelt u of het wel samen kan? Op deze vragen kan uw apotheker antwoord geven.

Meer Apotheken in de buurt

Deze Apotheek vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Apotheken in de buurt.