Arendje Verhuur & Dranken 't

Arendje Verhuur & Dranken 't

Industrieweg 55, 5145PD, Waalwijk 0416-373000 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Er is bijna geen vergelijkbaar verhuurbedrijf in Nederland dat zo’n groot en veelzijdig huuraanbod heeft als het neerkomt op party- en evenementenmateriaal. Van een theelepeltje tot een partytent voor 300 man, bij ’t Arendje Verhuur BV is het te huur. Het is vaak erg voordelig om, als je een evenement organiseert, zoveel mogelijk producten bij hetzelfde bedrijf te huren. ’t Arendje is zo allround dat dat zeker mogelijk is bij dit verhuurbedrijf.

’t Arendje heeft een landelijke dekking, wat betekent dat je, of je nou in Groningen of in Maastricht een evenement of feest organiseert, producten bij ’t Arendje kunt huren en laten bezorgen. Erg aantrekkijk en duidelijk van ’t Arendje Verhuur is dat ze een afhaalkorting hanteren van 15% op de huurprijs. Woon je dus in de buurt van Waalwijk en wil je de huurobjecten zelf ophalen, dan is dat ook zeker mogelijk bij ’t Arendje.

Uniek aan ’t Arendje is dat de medewerkers echt meedenken met de klant. Zo heeft ’t Arendje voor ieder wat wils op het gebied van partyverhuur en evenementenverhuur. Wist je trouwens dat je bij ’t Arendje zelfs locaties kunt huren? Prachtige kasteeltjes of oude boerderijen waar je een personeelsfeest of bijvoorbeeld een bruiloft kunt houden.

Producten die te huur zijn bij ’t Arendje in Waalwijk zijn zeer uiteenlopend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: meubilair, keukenapparatuur, tenten en mobiele toiletten, tafelgerei, decoratie voor binnen en buiten, attracties, garderobes, podiumvloeren, balies, blikvangers, beursmateriaal en nog veel meer.

Meubilair
Of je nu een stoel, loungeset, dinertafel of buffettafel wil huren. 't Arendje heeft het allemaal. Zo kunt u al kiezen tussen de diversiteit aan stoelen. Of u nu een simpele klapstoel wil huren of op zoek bent naar een wedding chain. Daarnaast zijn er nog verschillende trendy stoelen om te huren. Wilt u tijdens uw feestje kunnen relaxen? Kijk dan eens tussen de verschillende lounge materialen.

Meer Evenementenverzorging in de buurt

Deze Arendje Verhuur & Dranken 't vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Evenementenverzorging in de buurt.