Ares Makelaardij

Ares Makelaardij

Lemmerweg 22, 8607BZ, Sneek 0515-569363 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sneek - ''Voor goed wonen'' is onze slogan. Een huis kopen of verkopen is een vak apart, ook in Sneek en Súdwest-Fryslân. Het vraagt kennis van zaken, inzicht in de markt en ervaring.

Wij zijn een makelaardij gevestigd in Sneek, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Sneek en Súdwest-Fryslân, onder het motto: Uw wens is onze Hoofdzaak! Waar wilt u wonen? Hoe is, bijvoorbeeld, de gezinssamenstelling? Welke andere zaken spelen een rol bij uw woonkeuze? En dan hebben we het nog niet eens over de financiën...

Behalve de woningmarkt hebben we ook een uitgebreid dienstenpakket voor de aan- en verkoop van bedrijfspanden, winkels en kantoren.
Ook dan bespreken we uw zakelijke wensen, bij ons op kantoor in Sneek of bij u op de zaak. We bespreken uw wensen in een persoonlijk gesprek, waarin we uw mogelijkheden in kaart brengen op een duidelijke manier.

En...we zijn (bijna) altijd tot 22.00 uur bereikbaar via ons vaste telefoonnummer...

We doen dat op een professionele wijze met duidelijke communicatie. Gewoon open kaart spelen, dan kom je later niet voor verrassingen te staan.

Behalve de woningmarkt hebben we ook een uitgebreid dienstenpakket voor de aan- en verkoop van bedrijfspanden, winkels en kantoren.

Evenzo zijn we het juiste adres voor taxaties. We beschikken over ervaren taxateurs die de gevalideerde rapporten snel en degelijk uitwerken. Daarmee ondervindt u geen vertraging in de financieringstermijn.

En we zijn ook gecertificeerd voor bedrijfstaxaties.

Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening met ruim een 8,8 gemiddeld!

We ontmoeten u graag voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor aan de Lemmerweg 22 te Sneek, of we komen bij u thuis.

Uw wens is onze Hoofdzaak!
Die keuze is aan u!

Meer Makelaars in de buurt

Deze Ares Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.