Ares Makelaardij

Ares Makelaardij

Lemmerweg 22, 8607BZ, Sneek 0515-569363 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ares Makelaardij is lid van de NVM en gecertificeerd volgens de normen van de stichting VastgoedCert.
Dit betekent dat wij een hoog niveau aan service geven, en alle handelingen kunnen verrichten om voor u het maximale resultaat te bereiken.

Of het nu gaat om de verkoop van een woning, de aankoop van een huis, of het taxeren daarvan, wij hebben daarvoor de kennis in huis.

Een woning of een bedrijfspand verkopen is vakwerk. Het vraagt inzicht, kennis van zaken en vaak ook nog stalen zenuwen. Immers, verkoop bepaalt uw financiële toekomst en dat is een belangrijke zaak.

In een eerste gesprek maken we duidelijk wat de kosten zijn, wat een reële vraagprijs is en wat het verkooptraject zal zijn.
Een juiste vraagprijs betekent dat geïnteresseerden zich melden. Een te hoge prijs werkt negatief, betekent dat de woning lang te koop staat en dat schrikt af.

Pas daarna begint het verkopen van de woning. Behalve op onze eigen website en etalage, presenteren we uw woning ook op Funda, de meest bekende en grootste site voor woningzoekers in Nederland.

Meld zich de kandidaat-koper, dan doen wij de bezichtiging en de onderhandelingen namens u. We koppelen steeds naar u terug tijdens dat proces en bespreken met u niet alleen het bod, maar ook de andere voorwaarden, zoals aanvaarding bijvoorbeeld.

Uiteraard, blijft aan u het laatste woord, want uw belang komt eerst. Zoals gezegd: het is uw financiële toekomst die hier bepaald wordt!

Is er een koop tot stand gekomen, dan verzorgen wij de koopovereenkomst en regelen we de ondertekening door zowel u als verkoper alsook met de koper. Daarna zorgen we ervoor dat de koopovereenkomst aan de notaris wordt verstuurd.

Bij de oplevering van de woning zijn wij ook aanwezig. Dan worden de meterstanden door u en de koper opgenomen. Wij zorgen voor de juiste registratie. Wij zorgen voor de juiste registratie en vervolgens begeleiden we u naar de notaris.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Ares Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.