Asbestinventarisaties Bestvision BV

Asbestinventarisaties Bestvision BV

Topaasstraat 19, 7554TJ, Hengelo 074-2592703 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Best Vision is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisaties in gebouwen en objecten in binnen en buitenland. Naast het inventariseren van gebouwen en objecten zijn wij zeer ervaren in het begeleiding bij asbest-/ grondsanerings projecten, het onderhouden van kwaliteitszorgsystemen, het opstellen van werkplannen mbt saneringsprojecten en het verzorgen van werkplekinspecties.

Mede dankzij deze kennis en ervaring op het gebied van asbestonderzoek in gebouwen en objecten onderzoeken wij jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en zeer tevreden netwerk. Vanuit onze basis in Hengelo kunnen wij snel en adequaat reageren op uw vragen en/of problemen.

In de meeste gebouwen in Nederland die vòòr 1 januari 1994 zijn gebouwd, komt asbest voor. Soms is duidelijk waar in het gebouw dit asbest zit. Maar vaak ook niet.
Een asbestinventarisatie kan dan duidelijkheid verschaffen. En zelfs als asbestverdacht materiaal is aangetroffen, kan alleen onderzoek met een microscoop uitwijzen of het ook echt asbest is. Bij sloop van objecten is altijd een asbestinventarisatie verplicht. Bij zo'n inventarisatie wordt de bouwgeschiedenis bestudeerd en wordt ter plekke een inspectie uitgevoerd.

U kunt een analyse aanvragen via de website van Bestvision. Wij geven u dan aan hoe u een monster bij ons moet aanleveren indien u zelf geen monster kunt nemen kunnen wij dit voor u verzorgen. Het monster zal vervolgens bij het laboratorium worden aangeboden. Als dit laboratoriumonderzoek is afgerond krijgt u schriftelijk bericht.

Bestvision Inspecties is geaccrediteerd voor visuele inspectie na asbest verwijdering. Voor het aanvragen van een visuele inspectie na asbestverwijdering kunt u een mail sturen naar inspecties@bestvision.nl

Meer Afvalverwerking in de buurt

Deze Asbestinventarisaties Bestvision BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Afvalverwerking in de buurt.