Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

Waardenburg 112, 2181LM, Hillegom 06-36258588 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

REGRESSIE- EN REÏNCARNATIETHERAPIE
Met regressie- en reïncarnatietherapie begeleid ik de cliënt terug naar een specifieke bewuste of onbewuste ervaring in het verleden die op een ongewenste manier zijn/haar leven beïnvloeden. Naast het recente verleden en de jeugd worden ook geboorte, zwangerschap, conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens) in acht genomen. Door het herbeleven van de gebeurtenissen is voor de cliënt mogelijk om emoties en fysieke pijnen te ontladen. Hij/zij wordt zich bewust van hoe beperkende patronen en overtuigingen zijn ontstaan, hoe ze zich steeds weer herhalen en hoe ze deel van een specifiek thema uitmaken. Met dit inzicht krijgt de cliënt de keuze om veranderingen in zijn/haar leven te brengen.

JONGEREN- EN KINDERTHERAPIE
Ik begeleid kinderen en jongeren op een creatieve en speelse manier die op hun leeftijd aansluit. Omdat iedere kind uniek is, pas ik de therapie aan de specifieke behoeften van het kind aan. Het doel van de therapie is het kind helpen zijn eigen kracht te (her)ontdekken, zijn eigen hulpbronnen te activeren om beter gebeurtenissen te kunnen verwerken en zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dit doen we samen door middel van bijvoorbeeld tekenen, boetseren, verhalen vertellen of het uitspelen van situaties. Spelenderwijs gaan we door de gebeurtenis heen, zodat het kind oude, belastende patronen en gevoelens bewust kan ervaren, begrijpen en vervolgens loslaten. Als het nodig is, geef ik een flesje Bach-Bloesem remedies mee als ondersteuning van het verwerkingsproces.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.praktijk-athanor.nl

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.