Auto De Nobelpoort Peugeot Citroen

Auto De Nobelpoort Peugeot Citroen

Oudeweg 2, 4301TC, Zierikzee 0111-414453 Website

Openingstijden (15 Jul - 21 Jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  -
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er trots op de beste Peugeot en Citroen-deals aan te bieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Automobielbedrijf "de Nobelpoort" B.V. is al bijna 50jaar hét bedrijf op Schouwen Duiveland voor alles wat met uw auto te maken heeft. Peugeot heeft personenauto's van een compacte 108, SUV's tot een 508 GT (granturismo). We zijn specialist in bedrijfauto's, de bekende Partner/, nieuwe Expert tm de veelzijdige Boxer(8-22m3). Citroen heeft een totaal andere merkbeleving gelukkig, C1/C3/C4/C5 en Berlingo/Jumpy/Jumper!
Elke auto voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen van uw Peugeot en Citroen, waaronder een automatisch remsysteem (ABS/ESP/ASR/ADAS), helpen u een ongeval of letsel te voorkomen.

Ruitschade:voor vervanging en reparatie kunt u bij ons terecht, wij werken samen met alle verzekeraars.
De voorruit, achterruit en eventuele dakruit in uw Peugeot of Citroen vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie.

Uw auto perfect onderhouden is een absolute must voor jarenlang rijplezier! Uw Peugeot of Citroen servicedealer zorgt ervoor dat uw Peugeot in optimale technische conditie blijft.

Met een PSA Zekerheidspakket (of Plus) kiest u voor nog meer gemak en zekerheid.

De klant kan tot 12 maanden na registratie van de auto een van de vier mogelijke Zekerheidspakketten afsluiten met een looptijd tot maximaal 5 jaar na eerste registratie. Er zijn verschillende variaties, van verlengde garantie na fabrieksgarantie tot en met een volledig reparatie- en onderhoudscontract. Afhankelijk van het pakket en de wens van de klant wordt er in een keer of maandelijks betaald. Deze maandbetaling kan ook worden gecombineerd met een van de aantrekkelijke financieringsvarianten van PSA Finance.

Iedere klant is uniek en daarom heeft PSA gekozen voor verschillende vormen specifiek voor particulieren en voor zakelijke klanten.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Auto De Nobelpoort Peugeot Citroen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.