Autobedrijf Ditters-Schweckhorst

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst

de Hogenkamp 19, 7071EC, Ulft 0315-695520 Website

Openingstijden (13 feb - 19 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft is een jong en dynamisch merkonafhankelijk autobedrijf. Voor reparaties, onderhoud en de jaarlijkse APK bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaren autotechnici werken met de modernste diagnoseapparatuur om alle elektronische storingen te kunnen opsporen en repareren. Jarenlange ervaring en deskundigheid staan hiervoor garant.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de in- en verkoop van alle merken auto´s, zowel nieuw als gebruikt. Mocht de door u gewenste auto of model niet voorradig zijn dan gaan we graag voor u op zoek.

Met een uistekende service, persoonlijk contact en "meedenken met de klant" zal elke autobezitter zicht thuis voelen bij Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft.

ERKENDE REPARATEUR
AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft ontving uit handen van AD Nederland het internationale kwaliteitslabel 'Erkende reparateur by Autodistribution International'.

Door het kwaliteitslabel is de automobilist ervan verzekerd dat het AD Autobedrijf beschikt over de meeste actuele kennis en dat het de beste kwaliteits-onderdelen monteert. Tevens laat het zien dat AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst voor alle relaties een betrouwbare partner is; een geruststellende gedachte voor de veeleisende automobilist.

DIAGNOSE SPECIALIST
Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft heeft dinsdag 29 maart op de autovakbeurs in de RAI te Amsterdam het muurschild in ontvangst mogen nemen voor diagnose specialist 2011. Dit muurschild is aan 10 autobedrijven in Nederland uitgereikt.

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst hoort bij de 10 best geschoolde universele autobedrijven van Nederland op het gebied van het oplossen van storingen en elektronische automobielsystemen. Door deze erkenning is voor de klant duidelijk dat dit autobedrijf zich onderscheid door hun vakbekwaamheid. Binnen het bedrijf wordt veel geïnvesteerd in scholing van al het personeel om zo op de hoogte te zijn van de meeste actuele kennis binnen de autotechniek.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Autobedrijf Ditters-Schweckhorst vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.