Autoglasservice Flakkee B.V.

Autoglasservice Flakkee B.V.

Steneweg 81, 3241XG, Middelharnis 0187-485257 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

De kern van ons bedrijf bestaat uit autoruitvervanging en –reparatie. Ook leveren en monteren wij zonnedaken, blinderingsfolie, vlakglas op maat, inbouwruiten van bedrijfswagens, industriële- en machinebeglazing en ruiten voor exclusieve en klassieke auto’s. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend om het hoge niveau van geleverde service en kwaliteit.

Als u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij in de meeste gevallen de schade afwikkeling met de verzekering regelen, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Wij vergoeden uw eigen risico conform uw polisvoorwaarden. E.e.a. wanneer u WA+ (ook wel WA extra of WA mini-casco genoemd) of hoger verzekerd bent. Door ons lidmaatschap van zowel Glasgarant, Focwa en Aegon kunnen wij voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen werken. E.e.a. kan per maatschappij en soort verzekering verschillen, dus vraag ons altijd naar de voorwaarden.

U kunt terecht op ons bedrijf aan de Steneweg 81 te Middelharnis waar we een wachtruimte hebben of u kunt een leenauto meekrijgen. Wij monteren ook op locatie. Wij bieden landelijke service.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van de beste merken. Autoruiten leveren wij van de merken Splintex, Pilkington, Securit/Saint Gobain. Dit zijn merken die ook bij de productie van nieuwe auto's worden gebruikt. Verder gebruiken wij kit van het merk Dinitrol en de blinderingsfolie van Suntek. Wij zijn officieel dealer van zonnedaken voor de regio van het gerenommeerde merk Webasto. Wij geven 3 jaar volledige garantie op een door ons geleverd en ingebouwd zonnedak.

Tevens hebben wij een speciale afdeling voor ruiten van exclusieve en klassieke auto’s. Eventueel kunnen wij ruiten hiervoor zelfs speciaal laten maken wanneer deze niet meer leverbaar zijn.

De montage van dergelijke ruiten vergt een andere ervaring dan die voor moderne auto’s.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Autoglasservice Flakkee B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.