Automobielbedrijf van der Laan

Automobielbedrijf van der Laan

Osdorperweg 547, 1067ST, Amsterdam 020-6190087 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Automobielbedrijf Van der Laan aan de Osdorperweg in Amsterdam onderhoudt en verkoopt alle merken auto's en is daarnaast gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van OPEL. Wij zijn voorzien van alle apparatuur voor APK en ook voor onderhoud & reparatie van uw airco. Tevens vindt u voor ons bedrijf een volledig geautomatiseerd TINQ selfservice pompstation met scherpe prijzen.

Wij zijn:
* Een full-service universeel BOVAG bedrijf
* Een officieel Bosch Car Service Autobedrijf
* Gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van OPEL
* Uitgerust voor APK en onderhoud van alle merken
* Voorzien van eigen Aircoservice station
* TINQ self-service pompstation

Ons werkplaatsteam kan door het gebruik van moderne apparatuur en het volgen van hoogwaardige scholing ook Uw auto prima keuren, onderhouden en repareren. Daar wij gespecialiseerd zijn in OPEL hebben wij voor dit merk ook de nieuwste motortester om ook de laatste modellen vakkundig te kunnen onderhouden. Ook voor onderhoud en reparatie van het aircosysteem van Uw auto hebben wij de modernste apparatuur in huis, van de marktleider op dit gebied: de Waeco ASC2000.

Sinds september 2000 zijn wij aangesloten bij het Bosch Car Service concept om via hoogwaardige technische ondersteuning onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ondermeer door het gebruik van BOSCH auto-onderdelen, mobiliteitsgarantie enz. en niet te vergeten de technische kennis die BOSCH biedt. Ook Blaupunkt audio- en navigatiesystemen vallen onder de BOSCH vlag en zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dankzij de samenwerking met Bosch Car Service kunnen wij tegenwoordig ook onze diensten aanbieden aan berijders van lease-auto's van ondermeer Leaseplan, Athlon en Arval. Informeert u even bij uw wagenparkbeheerder.

Ook voor een goede gebruikte auto kunt U vanzelf prima bij ons bedrijf terecht.
Occasions tot 5 jaar oud gaan vergezeld van 1 jaar BOVAG garantie naar de nieuwe eigenaar.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Automobielbedrijf van der Laan vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.