Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Autoprofi/Automat

Autoprofi/Automat

A G Bellstraat 31 B, 7903AD, Hoogeveen 0528-231533 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autoprofi is een professionele universele autogarage waar u al ruim 25 jaar tercht kunt voor al het onderhoud van uw auto. Wij onderhouden alle merken auto's, campers en bedrijfwagens tot 3500kg en hanteren ook nog eens een verrassend scherp uurtarief. Met een goede mix van jonge en oudere gediplomeerde technisch specialisten, heeft Autoprofi zeer veel kennis in huis om alle voorkomende reparaties uit te voeren en vervelende storingen op te lossen. Uiteraard biedt Autoprofi een leenauto of bus, zodat uw werk gewoon door kan gaan tijdens onderhoud en/of reparatie aan uw voertuig.

In 2009 is Autoprofi verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de A.G. Bellstraat in Hoogeveen. In de moderne en ruim opgezette werkplaats staan 6 hefbruggen waarvan 2 grote 5 tons 2-kolommers speciaal voor onderhoud aan campers en bedrijfswagens tot 3500kg. Met ons zeer scherpe uurtarief is Autoprofi ook voor dit type auto's erg concurerend. Niet voor niets is Autoprofi het vaste adres voor auto onderhoud van diverse bedrijven en camperhandelaren.

In onze moderne ruime werkplaats kunt u naast APK's, grote beurt en/of kleine beurt, ook terecht voor het specialistische werk als montage van Voertuigvolgsystemen, carkits, SCM alarmsystemen, Alcoholsloten, achteruitrijcamera's, caraudio en multimediasystemen.

Autoprofi is een unieke alles onder één dak oplossing voor iedereen die van betrouwbaar, veilig, comfortabel en betaalbaar autorijden houdt. Met een zeer uitgebreide en gespecialiseerde autoshop, aangesloten bij de Automat groep, een inbouwstation, een universele garage, fastfit -, banden en velgen center, occasionverkoop en autowasgelegenheid.

Autoprofi Hoogeveen, het adres voor:
- APK
- Airco
- Grote beurt/Kleine beurt
- Winterbanden
- Banden en Velgen
- Uitlijnen
- Uitlaten
- Trekhaken
- Carkit's, Caraudio en Multi Media systemen
- Navigatie en Voertuigvolgsystemen
- Occasions
- Wasbox

Autoprofi is Automat vestiging voor Hoogeveen.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoprofi/Automat vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.