Autoschade Roggeveld Roden BV

Autoschade Roggeveld Roden BV

Ceintuurbaan Noord 116 A, 9301NZ, Roden 050-5019285 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autoschade?

Gebeld/ Geregeld/ Roggeveld.

Bij schade aan uw auto is een telefoontje naar Autoschade Roggeveld BV Roden voldoende. Wij adviseren u en zorgen voor de totale schadeafhandeling.

Schade Melden.
Schadeformulier.
Schadeafhandeling.

Als klant hoeft u geen administratieve worsteling door te maken tussen ons, de schade-expert en de verzekeraar of leasemaatschappij. Wij regelen alles met de betrokken partij.

Haal-en breng service
Noord-Nederland

Wanneer u geen gebruikt hoeft te maken van ons vervangend vervoer, of het lastig is een rit langs Roden in te plannen, dan bieden we de mogelijkheid om uw auto of bedrijfswagen bij u thuis of op uw werk op te halen en weer terug te brengen.

Vakkundig Personeel.

Autoschade Roggeveld Roden BV heeft een uitstekend contact met de auto-industrie. Daardoor kunnen we onze medewerkers tijdig bijscholen ten aanzien van bijvoorbeeld de nieuwste verbindingstechnieken en de nieuwste materialen. Autoschade Roggeveld Roden BV maakt uitsluitend gebruik van gediplomeerde medewerkers.

Efficiënt.

Door onze efficiënte werkwijze kunnen we u, ook als de schade niet verhaald kan worden op uw verzekering, voor scherpe tarieven schadeherstel aanbieden. Door onze strak gepland proces realiseren we tijdwinst en is er geen verspilling van materiaal. Goed voor uw portemonnee, en voor het milieu!

Kwaliteit.

Onze beroepstrots vertaalt zich niet alleen in een zichtbaar beter resultaat maar waarborgt ook een hoge kwaliteit op verschillende manieren:

Uitstekend opleidingsniveau en geregelde bijscholing.
Gebruik van equipement volgens de laatste stand der techniek.
gecertificeerde bedrijfsprocessen (ISO9001, ISO14001 en KZS).
Reparatie volgens fabrieksvoorschriften.
Gebruik van originele onderdelen.

Garantie.

De kwaliteit van ons schadeherstel is dusdanig dat u vier jaar garantie krijgt op alle herstelde delen. Op het lakwerk krijgt u zelfs levenslange garantie.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade Roggeveld Roden BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.