Baast Grafmonumenten Natuursteen Van

Baast Grafmonumenten Natuursteen Van

Berkdijk 13 C, 5271SR, Sint-Michielsgestel 073-5943382 Website

Openingstijden (18 sep - 24 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

M. van Baast Grafmonumenten en Natuursteen in de regio `s-Hertogenbosch geeft uw herinnering een blijvende waarde. Wij verzorgen voor de nabestaanden een waardige nagedachtenis in de vorm van een grafmonument of urnsteen.

Een belangrijke nagedachtenis als deze kan op diverse manieren bewerktstelligd worden. Uw eigen wensen staan hierin centraal. Mocht u een eigen idee hebben omtrent de vormgeving van een monument staan wij hier natuurlijk voor open. Ook is het mogelijk om natuursteenproducten te combineren met andere materialen (bijv. glas, RVS, etc.).

Om u een goed idee te geven van onze mogelijkheden staan in onze showroom verschillende monumenten opgesteld. U bent natuurlijk van harte welkom om onze showroom, in alle rust, te komen bezichtigen.

M. van Baast Grafmonumenten nabij Vught verzorgt voor u de complete uitvoering van het monument, van prijsvorming tot plaatsing en onderhoud. Dit alles gebeurt vanuit ons eigen bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de materialen garanderen wij een op maat gemaakt, persoonlijk monument.

M. van Baast Grafmonumenten en Natuursteen in de regio `s-Hertogenbosch heeft een ruim assortiment aan grafversieringen. Bij een grafversiering kunt u denken aan o.a. foto's, vazen, lantaarns, schalen of opengeslagen boeken. Maar ook persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld een bepaalde bloem, een vogel of een voetbal zijn natuurlijk mogelijk.

De genoemde versieringen kunnen in diverse materialen zoals graniet, brons, aluminium, porselein en glas, worden uitgevoerd. Ook een combinatie van accessoires kan in één dezelfde stijl worden uitgevoerd, waardoor het monument eenheid en harmonie uitstraalt.

M. van Baast Grafmonumenten en Natuursteen in de regio `s-Hertogenbosch voorziet uw grafmonument van een passend opschrift. U heeft bij ons de keuze het opschrift te laten graveren, stralen, lasergraveren of het monument te voorzien van een bronzen- cq. aluminiumopschrift.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Baast Grafmonumenten Natuursteen Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.