Bakker Toerkoop Reisburo

Bakker Toerkoop Reisburo

Alteveerstraat 11, 7906CA, Hoogeveen 0528-277055

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een vereniging van zelfstandige ondernemers

Toerkoop, Coöperatieve Vereniging van Reisbureaus u.a. met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland, is opgericht op 24 oktober 1968. Toerkoop is een vereniging ván en vóór zelfstandige reisbureau ondernemers.

Zekerheid.
Als Toerkoop-klant kunt u rekenen op zekerheid, omdat onze reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en voldoen aan de richtlijnen van deze organisaties. Onze medewerkers maken een gratis prijsvergelijking en via onze gratis e-mail nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws, onze laatste aanbiedingen en last minutes.

Service en kwaliteit.
Als organisatie willen wij u de best mogelijke service en kwaliteit bieden. Wij streven naar een jaarlijkse bijscholing via ons interne opleidingsplan. Ook de kennis van vakantiebestemmingen wordt via eigen studiereizen op hoog niveau gehouden. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor groepsreizen, zowel met zakenrelaties als met vrienden of familie. Onze reisadviseurs nemen u graag het werk uit handen en leggen u snel een vakkundig en op maat gesneden reisvoorstel voor.

Boeken via internet.
Via deze website kunt u uw vakantie boeken. Ook dan blijft u verzekerd van onze vakkennis. De betaling van de door u op deze website geboekte reizen kunt u, naast betalen via iDEAL, uiteraard ook persoonlijk via het reisbureau bij u in de buurt regelen. De reisdocumenten worden gecontroleerd en met u doorgenomen of op uw verzoek naar uw adres verstuurd. Ook als u uw reis niet direct kunt vinden, kunt u gebruik maken van het 'Boek uit Gids'-invulformulier. Vul deze in met uw globale reiswensen, dan maken wij deze wensen concreet voor u en ontvangt u van ons binnen 24 uur een passend voorstel.

Meer Reisleiders en gidsen in de buurt

Deze Bakker Toerkoop Reisburo vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reisleiders en gidsen in de buurt.