Bedrijfsmakelaars Hans Janssen

Bedrijfsmakelaars Hans Janssen

Hogestraat 81, 6651BH, Druten 0487-513424 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Druten. Vanuit ons kantoor, wat midden in het winkelcentrum van Druten ligt, bestrijken wij als makelaar het mooie Land van Maas en Waal. Wij zijn actief en gedreven in ons vak! Zo staan wij zes dagen per week voor u klaar (zaterdag op afspraak), hebben wij een live chat functie op onze internetsite www.hansjanssendruten.nl waar u op werkdagen tot 23.00 uur terecht kunt met al uw vragen en zijn wij actief op Twitter en Facebook. Ons team in Druten bestaat uit 4 enthousiaste medewerkers, allen met een flinke dosis ervaring. Zo is er een gecertificeerd NVM makelaar Frank van Lunen, onze gecertificeerde assistent makelaars Lindie Siemensma en Brigitte de Zwart enOp zoek naar een ervaren makl commercieel binnendienstmedewerker Jennifer van Maren.

Onze diensten

Verkoop van woonhuizen. Zoals u van een garantiemakelaar gewend bent gaan ook wij voor een Full service pakket. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek wordt de verkoop van a tot z met u doorgenomen en onze activiteiten toegespeeld op uw wensen. Neem u zelf graag een gedeelte van de verkoop voor uw rekening? Deeldiensten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

Aankoop van een woonhuis is vaak de grootste investering in een mensenleven,vandaar dat steeds meer kopers zich bij laten staan door een aankoop makelaar. Ook hier geldt: uw wensen staan centraal. Onze dienstverlening varieert van een aankoopadvies (vanaf € 295,=) tot een uitgebreide aankoopbegeleiding. Maak gerust een afspraak, bel of mail ons voor meer informatie.

Taxatierapporten bestaan er in vele soorten.

Beknopt rapport voor intern gebruik, kantonrechterstoestemming of echtscheiding

Financieringsrapport voor de aanvraag van een hypotheek zonder NHG

Gevalideerd rapport voor de hypotheekaanvraag met NHG (of indien de geldverstrekker dit wenst) voor de laatste vorm zijn wij aangesloten wij het NWWI. Zodoende bent u voor taxaties, welke deskundig uitgevoerd moeten worden, bij ons aan het goede adres.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Bedrijfsmakelaars Hans Janssen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.