Beek & Co Accountantskantoor C J van

Beek & Co Accountantskantoor C J van

Brediusweg 18, 1401AG, Bussum 035-6925800 Website

Openingstijden (19 Aug - 25 Aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Accountantskantoor C.J. van Beek & Co is een maatschap van accountants en belastingadviseurs.

Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering van onze klanten.

Naast accountants en belastingadviseurs zijn wij zelf ook ondernemer. Hierdoor zijn wij in staat naast de onder nemer te staan en hem/haar als generalist te ondersteunen op bijna alle gebieden. In onze werkwijze en dienstverlening staat de cliƫnt altijd centraal.

Middels een flexibele organisatie en een allround opleidingsniveau van onze medewerkers zijn wij in staat actief met u mee te denken en problemen binnen uw organisatie snel en doeltreffend te analyseren en met deskundigheid op te lossen. Hiermee bezorgen wij u een goede nachtrust, nemen wij u veel werk uit handen en kunt u uw tijd besteden aan "Het succesvol ondernemen".
De kernwoorden van onze organisatie zijn: Klantgericht, no-nonsense, flexibel, dynamisch, accuraat.

Door onze flexibele organisatie en het gemiddelde hoge opleidingsniveau van onze medewerkers zijn wij in staat om u zeer snel ter dienst te kunnen zijn. Of dit nu gaat om een financieel adviestraject, belastingadvies, belastingaangifte, vermogensadvies, loonadministratie, jaarrekeningen of andere relevante accountants zaken, C.J. Van Beek & Co zal op uiterst begrijpbare, doch ook klantvriendelijke wijze u snel van dienst zijn. Buiten dat C.J. van Beek & Co veelal flinke kostenbesparingen realiseert heeft u als het ware uw eigen accountantsafdeling bij ons. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons regelmatig op de klantvriendelijkheid wijzen die zij zeer waarderen.
Kortom, u kunt zich bezig houden met de dingen die u graag doet, of dit nu het leiden is van uw succesvolle onderneming, of het genieten van uw vermogen C.J. van Beek & Co is uw betrouwbare fiscale partner.
C.J.