Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, 1625NV, Hoorn 0229-768768

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Regionaal
Beerepoot is de partner voor zakelijk netwerkbeheer in Noord-Holland. Met name bij het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de regio’s West-Friesland en Alkmaar zijn wij sterk vertegenwoordigd. U kunt bij ons terecht voor het gehele automatiseringstraject: van inventarisatie (netwerkscan) en advies tot implementatie (hard- en software), uitlevering en netwerkbeheer. Kwaliteit, continuïteit en service staan hierbij centraal.

Voor Beerepoot Automatisering is IT meer dan alleen een technische oplossing. Wij willen daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de verbetering van uw bedrijfsvoering, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Uitbesteding van uw systeembeheer zorgt voor een bedrijfsnetwerk dat altijd functioneert en continu wordt bewaakt.

Vakbekwaam
Beerepoot Automatisering is groot genoeg om voldoende kwalitatieve kennis en kunde in huis te hebben, maar klein genoeg om u de noodzakelijke persoonlijke aandacht te kunnen geven en met u mee te denken. We hebben een daadkrachtig team met verschillende specialisten die diverse oplossingen voor handen hebben. Internationale leveranciers, waaronder Microsoft en HP, bevestigen onze vakbekwaamheid door het toekennen van certificeringen.

Betrouwbaar
Beerepoot Automatisering gaat voor een lange termijn samenwerking en oplossingen. We richten ons niet alleen op de inrichting van uw automatisering en netwerk; we verzorgen ook het beheer en continuïteit ervan. Dat doen we proactief, waardoor fouten in uw systeem in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord en verholpen. Uniek is ons eigen servicecontract, waarmee wij het volledige risico voor onderhoud van u overnemen. Zowel voor de hardware als installatie daarvan.

Missie
Beerepoot Automatisering heeft als missie om de meest betrouwbare en kwalitatief beste dienstverlener te zijn op het gebied van automatisering in de regio’s West-Friesland en Noord-Kennemerland.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Beerepoot Automatisering vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.