Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, 1625NV, Hoorn 0229-768768 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn de stabiele factor in uw onderneming!

IT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten.

Wat dóen jullie nou precies, wordt ons soms gevraagd. Het antwoord is even kort als veelomvattend: wij helpen bedrijven met hun automatisering. Dit betreft alles op het gebied van computers en data: netwerken (zowel bedraad als WiFi), hard- en software, back-up, beveiliging et cetera. Onze activiteiten variëren van inventarisatie en advies tot installatie en onderhoud. Ook leiden wij medewerkers van klanten op.
Uw belang voorop

Voor veel ondernemers voelt automatisering als een noodzakelijk kwaad. Wij maken er juist een meerwaarde van: meer werkplezier en meer rendement. Daarom vindt u bij ons alle benodigde IT-kennis onder één dak. Het totale plaatje wordt optimaal op elkaar afgestemd, zowel functioneel als kostentechnisch. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnetwerk altijd werkt én proactief wordt bewaakt. Uw continuïteit is ónze zorg!
De beste oplossing

Daarnaast staan kwaliteit en persoonlijke service bij ons centraal. Ons team is groot genoeg om alle kennis en kunde in huis te hebben, en klein genoeg om goed met u te kunnen meedenken. Onze specialisten vullen elkaar naadloos aan, zodat u altijd kunt rekenen op de beste oplossing. Leveranciers als Microsoft en HP bevestigen deze vakbekwaamheid met diverse certificeringen. Maar het mooiste bewijs zijn onze vele enthousiaste klanten.
Wilt u ook zo efficiënt mogelijk ondernemen?

Met betrouwbare, zorgeloze automatisering en voorspelbare onderhoudskosten?
Wij staan te trappelen om u hiermee te helpen!

Bel 0229-768 768 voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Beerepoot Automatisering vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.