Berkman en Berkman BV Administratie en Advies

Berkman en Berkman BV Administratie en Advies

Constantijn Huygenslaan 12 B, 3705SR, Zeist 030-2254550 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman B.V. (www.sterkincijfers.nl en o.m. www.aangifte-expert.n)

Onze werkgebieden:
- Voeren bedrijfsadministraties;
- Verzorgen loonadministraties;
- Opstellen jaarrekeningen;
- Verzorgen belastingaangiften;
- Advisering van bedrijven en particulieren;
- Startersbegeleiding;
- Bedrijfsbegeleiding.

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.

Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman B.V. aan het goede adres. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren, desgewenst ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Berkman en Berkman BV Administratie en Advies vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.