Bert Stadman Makelaardij

Bert Stadman Makelaardij

Burg de Kockstraat 20 A, 7861AD, Oosterhesselen 0524-581111 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bert Stadman Makelaardij in Oosterhesselen richt zich sinds 1996 met name op het wonen in de Drentse plattelandsdorpen. Daarbij bemiddelt de makelaardij zowel in de verkoop als in de aankoop van woonboerderijen, landhuizen, villa's alsmede vrijstaande eengezinswoningen of twee- onder-eenkappers, waaronder woningen voor starters. Wij zijn van alle markten thuis. Voor taxaties bent u bij ons ook aan het juiste adres. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde taxateurs die de regio prima kennen.

Onroerend goed heeft vele waarden. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economische verkeer.
Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten. Als beëdigd NVM makelaars (lid wonen) / taxateurs, kennen wij de markt als geen ander en mogen wij voor alle financiële instellingen taxaties verrichten.

Een taxatierapport kunt u o.a. nodig hebben voor:
■Het verkrijgen van een hypotheek, eventueel met nationale hypotheekgarantie
■Overdracht ouders-kinderen
■Ruiling / verkoop binnen de familie
■Verkrijgen van inzicht in de waarde i.v.m. een voorgenomen verkoop- c.q. aankoopbeslissing
Voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde taxateurs die de regio prima kennen. Dat is in het kort de meerwaarde van een taxatie door Bert Stadman makelaardij.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Bert Stadman Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.