Beveiligingsbedrijf De Sleutelspecialist

Beveiligingsbedrijf De Sleutelspecialist

Copernicuslaan 312, 5223ER, Den Bosch 073-6213213 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Bedrijf

De Sleutelspecialist bestaat sinds 1950 als slotenmaker en is van oudsher gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten met een uitgebreid pakket aan hang- en sluitwerk voor uw woning, kantoor, bedrijf of winkel. Wij leveren producten van alle gerenommeerde leveranciers op het gebied van beveiliging- en sluittechnieken. Naast het gebruikelijke (bij)maken van sleutels zijn wij gespecialiseerd in het op maat opstellen en uitvoeren van beveiligings- en sluitplannen.

Buitensluiting

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En plotseling niet werkend slot, een afgebroken sleutel of een deur die dicht valt. Onze buitendienst is 's-avonds tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het onbeschadigd openen van uw toegang.

Sleutelservice

Zonder te willen overdrijven kunnen wij bijna iedere sleutel leveren of bijmaken. Het assortiment bestaat uit (brom)fiets, boot, caravan, auto, motor, kluis, meubel en cilindersleutels. Onze specialiteit is het bijmaken van klassieke sleutels. Cilinders bestaan uit precieze onderdelen die gevoelig zijn voor geringe afwijkingen. Met onze up-to-date machines en ervaren slotenmakers zijn wij in staat een goed werkende sleutel te maken.

Slotenservice

Als slotenmaker leveren wij een uitgebreid assortiment aan (al dan niet gecertificeerd) hang- en sluitwerk. Voor het repareren van defect hang en sluitwerk hebben wij een aantal professionele en vakbekwame slotenmakers ter beschikking.
Naast reparatie aan gangbare sloten zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van antieke en niet meer leverbare sloten.

Inbraakpreventie

Als PKVW erkend bedrijf zijn wij zijn specialist in mechanische beveiligingen. In samenspraak met U zoeken we naar een manier om uw eigendom goed te beveiligen die toch praktisch in gebruik is. Door jarenlange ervaring in het vak weten wij wat er te koop is en wat de mogelijkheden zijn. Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk geven wij gedegen onafhankelijk advies.

Meer Sleutels en sloten in de buurt

Deze Beveiligingsbedrijf De Sleutelspecialist vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Sleutels en sloten in de buurt.