Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Boer Voetreflexologie - Klassieke Homeopathie, Petra de

Boer Voetreflexologie - Klassieke Homeopathie, Petra de

Koning Lodewijklaan 600, 7314GW, Apeldoorn 055-3552298 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor acute en chronische klachten kunt u in de praktijk voor Klassieke homeopathie, voetreflexologie en podologie terecht: bv. met blessures van het sporten en ongelukken, acute ontstekingen, chronische pijnen, vermoeidheid, rugklachten, spierpijnen, hoofdpijn, hooikoorts, slaapproblemen, ook bij dieper liggende klachten als verdriet, rouw, pijn uit het verleden, verlies van baan, partner of financiële zaken, etc. In principe kunt u voor al uw klachten op fysiek en geestelijk niveau in de praktijk terecht. Ruim 25 jaar heb ik praktijkervaring met goede resultaten, waarbij wederzijds vertrouwen en aandacht belangrijk zijn. Voor dit alles betaalt u een redelijke prijs.Hier ga ik met de volle 100% voor: individueel maatwerk met de meest doeltreffende oplossing.
Aan de hand van uw hulpvraag wordt er gekeken welke behandeling bij u het beste past: Klassieke homeopathie, podologie of voetreflexologie. Het is mogelijk dat er een combinatie van deze 3 het beste en het snelste voor u werkt.
Er wordt gekeken of iets Pluis/Niet Pluis is, waarbij er indien nodig terug- of doorverwezen wordt naar huisarts of specialist. Een combinatie met reguliere geneeswijze is in overleg goed mogelijk.Dit wordt tijdens een consult besproken en uitgelegd. Mocht u geïnteresseerd zijn bel: 055-3552298 of 06-44 250 251. Email kan ook: praktijk.pmdeboer@gmail.com Wat erg belangrijk is: er is een snelle doorstroom, daardoor zijn er geen wachttijden, u kunt vrij snel terecht! U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Petra de Boer.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Boer Voetreflexologie - Klassieke Homeopathie, Petra de vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.