Bouwbedrijf Valleibouw

Bouwbedrijf Valleibouw

Nieuweweg-noord 269, 3905LW, Veenendaal 0318-553737 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ouwen is meer, veel meer dan alleen stenen op elkaar stapelen met wat cement ertussen. Bouwen is zorgen voor optimale tevredenheid en onbezorgd wonen en werken. Die tevreden klanten ontstaan door altijd topkwaliteit te leveren. Een nieuwe woning, een verbouwing of een onderhouds- of renovatieproject: Valleibouw pakt uw klussen met beide handen aan. Geen woorden. Nee, daden.

Wij zijn een traditioneel bouwbedrijf, opgericht in 1994. Met een tiental medewerkers bedienen we een brede klantenkring. Een kleine, hechte groep die uiteenlopende bouwwerkzaamheden uitvoert op iedere locatie. In een goede sfeer zorgen we in samenspraak met u voor het beste resultaat.

U vraagt zich af hoe we ons werk doen. Terecht. Degelijk en servicegericht, tot in detail. Dat staat bij alle medewerkers hoog in het vaandel. We kunnen er veel over zeggen of schrijven, uiteindelijk zult u onze werkwijze ervaren. Hebt u een bouwklus in het verschiet liggen? Bel gerust om een afspraak te maken. Dat kan zowel ’s avonds als overdag!

Mogelijkheden

De bouwwerken die wij veel uitvoeren zijn: nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoudswerk. Uw nieuw te bouwen huis of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Dat geldt ook voor dakkapellen, serres, schuren en garages. Daarnaast verzorgen wij als Meer Met Minder-aanbieder ook allerhande renovatie- en onderhoudswerk: het aanbrengen van dubbel glas en het zorgen voor extra isolatie.

Meer met minder
Het label Meer Met Minder is door de overheid opgezet om op nationaal niveau te zorgen voor energiebesparing. Valleibouw is erkend Meer Met Minder-aanbieder: u kunt bij ons maatwerkadvies krijgen voor energiebesparende maatregelen en deze maatregelen ook laten uitvoeren.

Erkenningen
Als bouwbedrijf zijn we erkend leerbedrijf om de toekomst van ons bedrijf te borgen. Ook zijn we een Bouwgarant-aannemer, waardoor we het grootste keurmerk in de bouw bezitten. Die kwaliteit zetten we in voor particuliere klanten, bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Bouwbedrijf Valleibouw vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.