Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Bouwens Fysiotherapiepraktijk Harold

Bouwens Fysiotherapiepraktijk Harold

Kuiperijstraat 34, 4942VM, Raamsdonksveer 0162-515944 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag - donderdag: 21:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

2001 is fysiotherapie Harold Bouwens te Raamsdonksveer gestart. In de praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De praktijk staat vermeld in het centraal kwaliteitsregister K.N.G.F. Er bestaat een goed samenwerkingsverband met diverse specialisten, huisartsen, het Amphia Ziekenhuis en collega’s in Raamsdonksveer en omgeving.

Kwaliteit
De beroepsorganisatie van fysiotherapeuten, het K.N.G.F., bewaakt voortdurend de kwaliteit. Onze praktijk investeert al jaren in professionaliteit en scholing. Dit om de beste fysiotherapeutische behandeling aan te kunnen bieden. Fysiotherapie Harold Bouwens biedt u fysiotherapie op Master nivo aan. Een Master fysiotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met complexe gezondheidsproblemen als gevolg van artrogene, musculaire en neurogene stoornissen van de wervelkolom en extremiteiten. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht voor algemene fysiotherapie.
Alleen fysiotherapeuten die aan de strenge eisen van het kwaliteitsprogramma voldoen, worden opgenomen als register fysiotherapeut in het kwaliteitsregister van het KNGF. Fysiotherapie Harold Bouwens staat ingeschreven als register fysiotherapeut.

Behandeling
Als u belt, doet u dat niet zomaar. U heeft klachten en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf! Belangrijk is dat u zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen. Daarom streven we ernaar dat u binnen 3 dagen een afspraak heeft. Tevens is het mogelijk om in de avonduren af te spreken. Ideaal als uw agenda overdag weinig ruimte biedt. Een juiste behandeling valt of staat bij een goed behandelplan. Als u voor het eerst komt, wordt er een uitgebreid intakegesprek afgenomen en onderzoek gedaan. Vervolgens wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Uiteraard worden uw vorderingen op de voet gevolgd en wordt indien nodig het behandelplan bijgesteld. Uw huisarts of specialist wordt op de hoogte gehouden.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Bouwens Fysiotherapiepraktijk Harold vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.