Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken

Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken

Meerstraat 42, 5473VX, Heeswijk-Dinther 0413-229335 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Graag stellen wij onze onderneming in het kort aan U voor. De Van Boxtel Groep is dagelijks met ongeveer 30 medewerkers, met behulp van een modern wagen- en machinepark, werkzaam in logistiek, aannemerij en bouwstoffenhandel. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de 3e generatie van de familie van Boxtel welke sturing geeft aan het bedrijf; met het oog op de toekomst maar met respect voor het verleden.

Onze onderneming heeft tot doel ‘het met plezier realiseren van de best mogelijke antwoorden op klantvraagstukken met evenredige aandacht voor mens, milieu en markt. Middels een combinatie van kennis, kunde, middelen en ervaring biedt zij opdrachtgevers hulp bij het efficiënt en rendabel inrichten en uitvoeren van het proces tot het gewenste eindresultaat’.

Service en flexibiliteit zijn kernwoorden waarmee wij werken; een platte organisatie, korte lijnen en een dynamische planning maken ons tot probleemoplossers.

Logistiek
Wij verzorgen het horizontaal en verticaal verplaatsen van prefab elementen, constructies, machines en diverse andere bouw- en infra gerelateerde materialen voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij binnen ons werkgebied de Benelux. Elk probleem wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever opgelost. In geval van uitzonderlijk transport zorgen wij voor begeleiding en het bijbehorende ontheffingstraject. Een aantal van de voertuigen zijn uitgerust met autolaadkranen waarmee naast zelfstandig laden en lossen, hijsopdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Aannemerij
Wij leveren een totaalpakket aan werkzaamheden die nodig zijn bij grond- weg- en waterbouwprojecten. Van de eerste schop in de grond tot aan de oplevering van het project. Dit gebeurt met behulp van gecontroleerd en gecertificeerd materiaal en natuurlijk met ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Bouwstoffen
Wij verzorgen de aan- en afvoer van containers met bouw- en sloopafval.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Boxtel en Zn BV Grond- en Sloopwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.