Brantjes Data-vernietiging BV

Brantjes Data-vernietiging BV

Conradweg 19, 2031CM, Haarlem 023-5321960 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal.

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijke datadragers. Bij de vernietiging van de apparatuur binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd. De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Brantjes heeft jarenlange ervaring en is officieel gecertificeerd.

Met archiefvernietiging hebben wij al jarenlang ervaring. Wij zijn hiervoor gecertificeerd volgens de erkenningsregeling CA+ (certificering archiefvernietiging). U hoeft daarbij niet bang te zijn dat uw oude archief, documenten of vertrouwelijke persoonsgegevens in verkeerde handen komen. Uw archief vervoeren wij in speciale, afgesloten voertuigen en alle medewerkers die in aanraking komen met uw vertrouwelijke informatie zijn gescreend door het Ministerie van Justitie op grond van artikel 28 van de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens.

Brantjes werkt met de nieuwste shreddertechnieken.

Brantjes Data-Vernietiging heeft als voorloper op het gebied van de fysieke vernietiging van harde schijven geïnvesteerd in de nieuwste shreddertechnieken om grote volumes snel te kunnen verwerken tot de kleinst mogelijke fracties. Wij zijn hierdoor bij uitstek de partner om ook grotere partijen harde schijven te vernietigen. Indien gewenst onder toezicht van de veiligheidsafdelingen van onze relaties.

Brantjes vernietigt alle soorten ICT-apparatuur.

Wij verzorgen de inzameling en vernietiging van alle ICT apparatuur. Computers, printers, kopieerapparatuur en andere datadragers bevatten fysieke informatie, vaak zonder dat u zich daar bewust van bent. Zo bevat kopieerapparatuur een harddisk met daarop een kopie van alle informatie van de kopieerfunctie.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Brantjes Data-vernietiging BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.