Broodspecialist van Schijndel De

Broodspecialist van Schijndel De

Hinthamerstraat 89, 5211MG, Den Bosch 073-6134481 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vanuit een van de mooiste winkelpanden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch verkopen wij onze ambachtelijk gebakken broden. In de bakkerij, die achter de winkel ligt, bakken we deze dagelijks vers. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. Onze werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het verschil in kwaliteit en smaak proeft u gegarandeerd.

Uitgebreid assortiment
Ons assortiment bestaat uit 40 soorten volkorenbrood, 21 soorten zuurdesembrood en 6 soorten speltbrood. Ook voor biologisch brood, witbrood, tarwebrood en kleine broodjes kunt u bij ons terecht. Naast onze eigen broden verkopen wij verschillende lokale specialiteiten.

Geschikt voor mensen met allergieën
Omdat wij geen toegevoegde suikers, melk of vetten gebruiken om het brood mals en langer zacht te houden, zijn onze broden geschikt voor mensen met allergieën. Wilt u weten welke grondstoffen er in een brood gaan, loop gerust eens bij ons binnen, bel of mail ons. We informeren u er met alle plezier over. Alle productinformatie vindt u ook per brood in onze webshop. Heeft u een geschikt brood gevonden? Bestellen kan 24 uur per dag. Doet u dat voor 21.00 uur? Dan kunt u uw bestelling de volgende dag in de winkel ophalen. Makkelijk toch?

Sinds 30 januari 2014 zijn wij officieel Biologisch gecertificeerd(skalnummer 025687) en hebben daar een 10 biologische broden in ons assortiment op genomen.

Daniëls Bossche Koek
Door de eeuwen heen had elke stad zo zijn eigen koeken. Ook ’s-Hertogenbosch met haar Bossche Koeken. Geïnspireerd door de inwoners van zijn stad heeft Broodspecialist bakker Daniël van Schijndel zijn Bossche Koek gemaakt. Door zijn pittige bite en zoete smaak, een koek met karakter!

Bossche Koekwaus
Het moet rond 1883 zijn geweest dat een goed gemutste Bossche koekenbakker bij toeval de eerste ovenverse Koekwaus produceerde. Zoals bij veel uitvindingen was ook toen sprake van toeval.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Broodspecialist van Schijndel De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.