Brugman BV Betonspecialisten

Brugman BV Betonspecialisten

Zandwilg 14 A, 1731LS, Winkel 0224-541262 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Brugman Betonspecialisten BV uit Winkel biedt deskundigheid op het gebied van boren, hakken, frezen en zagen. Beton, steen en vele andere materialen, wij slaan ons er al sinds 1960 doorheen voor onder meer de bouw- en infrasector. Van robuust hakwerk tot zeer precies boorwerk, wij realiseren het veilig en verzorgd.

Voor opdrachtgevers in heel Nederland boren en zagen wij met diamant in diverse materialen. In bijvoorbeeld oude industriële bouwwerken verzorgen wij het hakwerk en bij nieuwbouwprojecten snellen wij de koppen van de betonnen palen. Hoe precies u het gat in de muur of de sleuf in het wegdek ook wilt hebben, wij proberen het voor U op te lossen.

Precisie en punctualiteit, dat is waar afnemers om vragen. Als een van de grotere experts in zijn soort, kunnen wij daar in de praktijk goed aan voldoen. Stel uw vraag, hoe complex of eenvoudig ook, aan Tinja Brugman en zij biedt de oplossing. Vervolgens verwezenlijken ervaren vakmensen het door u gewenste eindresultaat.

Bij al onze specialistische werkzaamheden staan kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu voorop. Al onze medewerkers werken veilig volgens de normen van basis VCA en VOL VCA ( Tinja Brugman en Jos Manshanden ) en wij zijn tevens volledig VCA-gecertificeerd.
Voor hakwerk geldt hetzelfde als voor boorwerk. Ook daarin zijn wij niet begrensd door materiaal of locatie. Het snellen en afwerken van grote palen, boorpalen en grondgevormde palen is ons vak. Sleuven hakken wij met de meest moderne machines en compressoren snel en deskundig uit. Als u dat wenst, voeren wij het hakafval af.
Zaagwerk, zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen, vraagt om deskundigheid en nauwkeurigheid. Daarom beschikken onze vakmensen over diverse soorten diamantzagen, handzagen (tot 20 cm diep), hydrozagen en dieselzagen (tot 40 cm diep). Van het maken van dilataties tot het zagen onder complexe hoeken, in de moeilijkheid ligt onze uitdaging.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Brugman BV Betonspecialisten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.