Bulldog Media

Bulldog Media

Langeweg 1 B, 3233LM, Oostvoorne 0181-851389 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Je wilt een unieke website of een succesvolle webshop laten maken ?
Dan zit je goed bij Bulldog Media. Wij ontwikkelen betaalbare en professionele websites en webshops die er bovendien mooi uitzien. Want jouw nieuwe website of webshop moet natuurlijk wel het visitekaartje worden van jouw bedrijf.
Wij bouwen de websites in Wordpress. Wordpress biedt een zeer uitgebreid CMS en bovendien is de website uit te breiden met vele functionaliteiten. De webshops bouwen wij met OpenCart. Deze kun je online geheel zelf onderhouden en zijn goed vindbaar in Google.
Elke website en webshop wordt responsive gemaakt !
Want heb je eraan gedacht dat tegenwoordig ook 80% van de smartphones wordt gebruikt om websites of webshops mee te bekijken ? Dat zijn ruim 6 miljoen internetters !

Vormgeving en drukwerk
Dat grafische vormgeving een heel belangrijk aspect is van het gezicht van jouw bedrijf, is een feit. De uitstraling van jouw logo/huisstijl bepaalt het beeld wat jouw klanten of opdrachtgevers van jouw onderneming hebben. Wij geven jouw bedrijf of product een eigen gezicht.
Wij werken nauw samen met een grote drukkerij waardoor wij kwalitatief drukwerk kunnen leveren voor scherpe prijzen. Bovendien kunnen we snel leveren. Daarom ben je voor drukwerk ook bij Bulldog Media aan het juiste adres, als particulier, vereniging, klein maar ook als groot bedrijf.

Mobiele website
Het mobielvindbaar.nl is ook een onderdeel van Bulldog Media. Kort samengevat houdt het in dat je met een mobiele telefoon heel snel een bedrijf kunt vinden en met slechts één handeling het adres of telefoonnummer voor handen hebt. Dit komt doordat de mobiele website wordt gemaakt van iconen.

Voor meer informatie over alles wat Bulldog Media nog meer voor jou kan betekenen, kun je een kijkje nemen op onze website: www.bulldogmedia.nl. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0181-851389 maar mailen kan natuurlijk ook info@bulldogmedia.nl

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Bulldog Media vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.