Camper Centrum Nederland

Camper Centrum Nederland

Basicweg 5 AC, 3821BR, Amersfoort 033-4530882 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het Volkswagen Campercentrum Nederland B.V in Amersfoort is hét centrum voor de compacte camper. Alle activiteiten voor Volkswagen Campers zijn geconcentreerd op één plek in Nederland. U vindt hier echt alles onder één dak. Voor liefhebbers door liefhebbers.

Verkoop van nieuwe en gebruikte campers
Verhuur
Reparatie en onderhoud van zowel het auto- als het campergedeelte
Levering en montage van accessoires
Schadeherstel
Stalling

Bij alles wat we doen staat u centraal; het gaat erom dat uw camperleven zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Wij houden ons alleen bezig met campers. Met liefde voor het vak hebben we aandacht voor zowel het auto- als het leefgedeelte van uw camper.

Ontdek de service van Volkswagen
Ook na de verkoop staan we voor u klaar. U kunt terecht voor reparatie en onderhoud aan zowel het auto- als het woongedeelte van uw camper. Ook voor schadeherstel en stalling van uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Krijgt u onverhoopt pech? Geen nood: Via de Mobiliteitsgarantie van Volkswagen kunt u in Nederland en in alle andere Europese landen een beroep doen op de pechhulp onderweg.

Ontdek onze onderdelen en accessoires
In ons bedrijf vindt u niet alleen campers. Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment originele onderdelen en accessoires. Naast Volkswagen-, Westfalia- en Karmann-accessoires importeren en leveren wij accessoires van Brandrup en ontwikkelen we zelf accessoires. Van muggenhor tot satellietschotel, van omvormer tot fietsendrager. U kunt uw camper helemaal naar eigen wens laten uitrusten.

Ontdek uw eigen vrijheidsgevoel
Als u nog geen ervaring met campers hebt, kunt u bij ons kennismaken door een camper te huren. Ontdek zo zelf hoe vrijheid voelt. Wij helpen u graag op weg!

Het Volkswagen Camper Centrum. Ontdek het zelf..

Meer Campers caravans en vouwwagens in de buurt

Deze Camper Centrum Nederland vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Campers caravans en vouwwagens in de buurt.