Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Captus Training & Coaching

Captus Training & Coaching

Erveweg 20, 8196KG, Welsum 06-41423621 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hoe vertaalt een (organisatie) verandering zich in concreet gedrag en resultaat? Er worden andere eisen gesteld aan medewerkers, leidinggevenden en MT's. Medewerkers raken voor hun gevoel de houvast kwijt omdat deze minder vanuit de omgeving wordt aangereikt, maar zelf ontwikkeld moet worden. Daarom is er ook meer dan ooit belangstelling naar resultaatgerichte(team) coaching, training en begeleiding. Communicatie als vertrekpunt voor zelfsturing, teamontwikkeling, kwaliteitsverhoging en resultaten behalen.

Taken worden complexer, verantwoordelijkheden nemen toe en de snelheid en omloop van werk-en veranderingsprocessen is behoorlijk toegenomen. Dat vraagt om een ander soort begeleiding en aansturing. Het gaat in de huidige tijd over verbinden, vertrouwen en transparant communiceren. Wat is er nodig; een kick of, een workshop, training, (team)coaching, verander traject of een individuele impuls? We gaan graag met u in gesprek om te zien wat het best past.
Captus Training en Coaching is opgericht in 2001 door Marjan Neesman en gevestigd in Welsum.
Marjan Neesman is CRKBO erkend, aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Opleiders (NVO2)
Captus is Latijn voor talent, en ons motto is aandacht voor úw talent. Als je mensen hun talent raakt dan is de meerwaarde voor medewerker en organisatie het grootst.

Alle gedrag is communicatie: communicatie als vertrekpunt voor zelfsturing, (team) ontwikkeling, kwaliteitsverhoging en resultaten behalen.
Marjan Neesman uit Welsum studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA en Management- en beleid aan de RuU. Na gedegen ervaring in zowel profit als non profit organisaties als leidinggevende en manager begon ze in 2001 als teamcoach, trainer en procesbegeleider bij Captus Training en Coaching. Vanaf 2009 voegde ze als leermiddel voor teams en individuen Paardencoaching aan toe. (gecertificeerd paardencoach)

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze Captus Training & Coaching vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.