Cervix Mediation: mediation en coaching bij scheiding-Kindbehartiger-KIES

Cervix Mediation: mediation en coaching bij scheiding-Kindbehartiger-KIES

Noorderkroon 21, 5482XK, Schijndel 06-22087174 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Cervix Mediation Schijndel: praktijk voor mediation en coaching van ouder, kind en professional betrokken bij scheiding of familieconflict.

Familiemediation kan worden ingezet bij familieruzies, erfeniskwesties of het regelen van een scheiding. Speerpunt bij familiemediation is partijen grip te laten krijgen op het conflict. Vervolgens wordt samen bekeken welke communicatiepatronen aan het conflict ten grondslag liggen. Welke wijzigingen zijn hierin mogelijk ? Uiteindelijk gaan partijen samen zoeken naar een gezamenlijke oplossing.

Cervix Mediation Schijndel is gespecialiseerd in de emotionele en financiële afwikkeling van een echtscheiding. Er wordt eerst aandacht besteed aan de verwerking van de emoties rondom een scheiding. Daarbij wordt onder andere ingegaan op de scheiding van de "partnerrol" en de "ouderrol". Er wordt een ouderschapsplan opgemaakt waarbij de mediator de kinderen (vanaf de leeftijd van 5 jaar) actief betrekt door ook gesprekken met hen te voeren.

Cervix Mediation Schijndel biedt naast mediation ook coaching en training. Wanneer mediation geen uitkomst biedt, kan er door één ouder gekozen worden voor ouderbegeleiding. Of wanneer er problemen in de ouder-kind relatie zijn die van invloed zijn op de nakoming van de omgangsregeling, kunnen er ouder-kindgesprekken plaatsvinden en/of kan De Kindbehartiger worden ingezet als vertrouwenspersoon van het kind.

Miriam van Heijst-van der Lee is MfN registermediator, geaccrediteerd familiemediator, rechtbankmediator, Kindbehartiger, Bijzonder Curator Jeugdzorg, KIES-Coach en KIES-Omgangsbegeleider. Voorheen was zij werkzaam in het onderwijs. Ook heeft zij vijftien jaar gewerkt als bewindvoerder Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Miriam van Heijst-van der Lee is tevens pedagoog en onderwijskundige.

Zaken op basis van een toevoeging van de Raad voor de Rechtsbijstand (RvR) zijn mogelijk indien het inkomen van de cliënt onder een bepaalde grens ligt.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Cervix Mediation: mediation en coaching bij scheiding-Kindbehartiger-KIES vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.