Cesar Oefentherapie Zwerink-Kogelman M W T

Cesar Oefentherapie Zwerink-Kogelman M W T

Drostenkamp 4, 8101BX, Raalte 0572-353130 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - dinsdag: 21:30
  Donderdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Oefentherapie Cesar is een erkende, paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van klachten, die het gevolg zijn van verkeerd houdings- en bewegingsgedrag. Iedereen loopt, zit en bukt op zijn of haar eigen manier. Echter niet al deze gewoontes zijn goed voor het lichaam. Daarnaast kunnen spanningen, overbelasting of een (chronische) aandoening een rol spelen. Door pijn of bewegingsbeperkingen gaat men anders bewegen, wat tot klachten kan leiden.
Tijdens de intake wordt er een analyse van uw klachten gemaakt. Een persoonlijk oefenprogramma, afgestemd op uw klachten, mogelijkheden en persoonlijke omstandigheden, wordt samengesteld. De oefentherapeut coacht u bij het uitvoeren van de oefeningen en het ontwikkelen van gezond bewegingsgedrag en een gezonde leefstijl in het dagelijks leven!
Mirjam Zwerink behandelt in haar praktijk vooral patiënten met rugklachten, nekklachten, schouderklachten, bekken(bodem)klachten, hoofdpijnklachten, ademhalingsklachten (hyperventilatie, COPD), spanningsklachten (stress, burnout) en houdingsafwijkingen met/zonder pijnklachten. Daarnaast is zij deelnemer van het Netwerk Chronische Pijn en het Duizeligheidsnetwerk (BPPD en balansstoornissen). Er wordt in haar praktijk gewerkt met het Zit met Pit! programma om kinderen bewust te maken van hun houding rond zitten en computergebruik. Dit programma kan ook op basisscholen gegeven worden.
Verder worden er in haar praktijk groepslessen Medical Kinetics gegeven, gericht op algehele fitheid en verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. De meest recente specialisatie is slaapoefentherapie: mensen met slaapproblemen, zoals slecht inslapen of doorslapen, rusteloze benen, of begeleiding bij slaapapneu kunnen hier terecht voor behandeling. Dit kan een individuele begeleiding zijn of in een kleine groep. Ook behandeling van kinderen met slaapklachten behoort tot de mogelijkheden.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Cesar Oefentherapie Zwerink-Kogelman M W T vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.