Chiropractie De Eem

Chiropractie De Eem

Groningerstraat 14, 3812EG, Amersfoort 033-4618686 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze patientenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat, variërend van niet-specifieke rugklachten, nek-en hoofdpijnklachten tot hernia's en migraine, ribpijnen, schouder- en knie-klachten. Ongeveer 30 % van onze patienten bestaat uit (huil)baby's (KISS-syndroom), kleuters met slaapproblemen, nachtelijke angsten en/of obstipatieproblemen en uit schoolkinderen met hoofdpijnklachten.

Ten aanzien van baby's zijn wij één van de grootste praktijken in Nederland met meer dan 500 nieuwe baby's per jaar. De meesten hiervan komen via mond-tot-mond reclame, maar worden in toenemende mate verwezen door wijkverpleegkundigen, kraamverzorgsters, CB-artsen, huisartsen en kinderartsen vanuit een wijde regio.

Verder gaat onze bijzondere belangstelling uit naar de behandeling van patienten met fibromyalgie en Sudecks/post-traumatische dystrofie.

Het vak van de chiropractor

Chiropractie is in Nederland nog een betrekkelijk onbekende geneeswijze, die echter in de Engelstalige wereld een meer dan honderdjarige geschiedenis heeft en in die tijd een hoge vlucht heeft genomen. Wereldwijd is chiropractie uitgegroeid tot de derde belangrijke geneeswijze, naast de reguliere geneeskunde en tandheelkunde. De laatste decennia heeft het vak zich ontwikkeld tot een zelfstandige discipline van manipulatieve geneeskunde, die zich bezig houdt met de behandeling van aandoeningen, die voortkomen uit het niet goed functioneren van met name de bekkengordel en de wervelkolom en de gevolgen daarvan. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van zowel de meer klassieke 'krakende' manipulaties, als van diverse zogeheten 'zachte' technieken. In alle gevallen wordt een mechanische impuls toegediend, die wordt omgezet in een zenuwsignaal, waardoor de besturing van het bewegingssysteem wordt bijgesteld. Op die manier is het mogelijk om bewegingsdisfunctie te corrigeren en overbelastingsklachten op te heffen.

Meer Chiropractoren in de buurt

Deze Chiropractie De Eem vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Chiropractoren in de buurt.