Co Bos VOF Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf

Co Bos VOF Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf

Steenovenweg 5, 3985SJ, Werkhoven 0343-551331 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Co Bos v.o.f. is een gemechaniseerd loonbedrijf en grondverzetbedrijf met activiteiten in de agrarische sector, de civieltechnische sector, de cultuurtechnische sector en in de wegenbouw. Verschillende bedrijven, ook bouwbedrijven en agrarische bedrijven, rekenen wij tot onze opdrachtgevers voor grondwerk en grondverzet.

Het moderne machinepark biedt de opdrachtgevers een scala van mogelijkheden.

Sterk In Grondwerk!
Het bedrijf, liggend aan de Steenovenweg in Werkhoven, uit zich in vakbekwaamheid en vakmanschap met enthousiaste personeelsleden.

Veiligheid vinden we bij de firma Bos erg belangrijk en al onze medewerkers hebben dan ook het certificaat basisveiligheid (VCA).

U kunt bij ons terecht voor; het uitgraven van bouwputten, het uitgraven van een vijverpartij of een tuin, slopen van een gebouw, diverse werkzaamheden in de landbouw of zand - en grondhandel met kipper transport.

Grondwerk.
Op het gebied van grondwerken heeft Co Bos v.o.f. vele jaren ervaring. Het bouwrijp maken van een locatie of het woonrijp maken van een bepaald project, behoren tot de werkzaamheden bij firma Bos. Denk ook aan grondwerk voor bestrating, sleuven graven voor b.v. riolering en aanleggen van drainage, of het uitgraven van een bouwput.

Verhuur van machines met bediening.
Co Bos v.o.f. verhuurt machines met bediening aan aannemers in de grond- en wegenbouw, agrariërs, overheden (gemeentes), en particulieren. Wij beschikken over verschillende machines voor allerlei werkzaamheden. De machines worden bestuurd door deskundig personeel. Alle machines worden goed onderhouden en jaarlijks gekeurd.

Met de kennis en ervaring van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat alle opdrachten zorgvuldig worden uitgevoerd.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Co Bos VOF Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.