Comfycow BV

Comfycow BV

Veenderveld 43 A, 2371TT, Roelofarendsveen 071-3315278 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In 1984 startte Hans van der Poel een bedrijf, Hans van der Poel B.V. dat zich richtte op de verkoop van landbouwmachines.

Innovatie zit hem in het bloed. Sinds de oprichting, onderscheidt het bedrijf zich door zijn pioniersrol op het gebied van ontwerp en productie van land- en tuinbouwmachines.

Zijn drijfveer was niet alleen machines te ontwikkelen en te verbeteren. Hij streefde ook naar een optimaal welzijn van dieren, een verbeterde melkkwaliteit en een verhoogde melkproductie. Zo kwam het bedrijf in 1998 in aanraking met de koeborstel en begon het nieuwe modellen te ontwikkelen.

De markt vraagt om steeds meer diversiteit en kwaliteit van deze producten en om deze reden heeft Hans van der Poel op 1 januari 2011 een nieuw bedrijf opgericht:de ComfyCow B.V.

Met de koeborstels van Comfy Cow B.V. zorgt u voor optimaal welzijn van uw koeien. De borstels zorgen voor meer comfort, hygiëne en rust. De borstels stimuleren de bloedsomloop en zorgen tevens voor een gezondere en glanzende vacht. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het gebruik van dit produkt de melkproductie verhoogt met 1 liter melk per koe per dag en dat koeien minder last krijgen van uierontsteking.

Hoe werkt het?

De borstels beginnen te draaien bij aanraking van de koeien. Het dier kan dan genieten van de comfortabele werking van de borstel en door haar lichaam te bewegen wordt de koe op alle gewenste plekken geborsteld.
De constructie is buitengewoon sterk en duurzaam, de koeborstel kan zowel aan een paal als aan de muur gemonteerd worden. Naast het feit dat de koeborstel gemakkelijk te installeren en te onderhouden is, zijn de borstels ook nog eens laag in energieverbruik. De aanschaf van één borstel is al voldoende voor 50 tot 60 koeien.

Meer informatie
De koeborstel is verkrijgbaar in twee verschillende modellen, welke beide weinig onderhoud nodig hebben en kant-en-klaar geleverd worden. Wilt u meer informatie over de types koeborstels die ComfyCow levert? Bezoek dan onze website

Meer Boerenbedrijven in de buurt

Deze Comfycow BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boerenbedrijven in de buurt.