Daggenvoorde Bouwkundig Advies en Tekenbureau

Daggenvoorde Bouwkundig Advies en Tekenbureau

Zweedsestraat 8 A24, 7418BG, Deventer 0570-551336 Website

Openingstijden (18 sep - 24 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde biedt u een volledige begeleiding vanaf uw ideeën tot aan de oplevering. Met onze ruime ervaring helpen wij u graag bij het realiseren van uw bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand. Sinds 1996 hebben wij reeds honderden bouwprojecten in Midden Nederland en daarbuiten voltooid.

Bij de bouw of verbouw van een pand komen er allerlei aspecten naar voren. Met bouwbegeleiding verzekert u zichzelf van een doordachte, snelle en vakkundige uitvoering van al uw plannen. Door een persoonlijke aanpak en een goede kennis van technische mogelijkheden en wettelijke bepalingen kan ons bureau u hierbij uitstekend van dienst zijn.
Wij maken samen met u een bouwkundig ontwerp of het nu gaat om een nieuwe woning, uitbreiding of verbouwing, dit geldt idem voor een bedrijfsmatige project. (Utiliteitswerk)
Wij vragen de complete omgevingsvergunning voor u aan, dus alle technische tekeningen en berekeningen (bouwbesluit) worden op basis van het ontwerp uitgewerkt.
Eventueel worden er technische omschrijvingen gemaakt en toegevoegd bij de bovenstaande gegevens, deze sturen we naar een aantal goede aannemers, installeurs, schilders en aanverwante bedrijven.
Deze maken voor ons een offerte, die nemen we door en geven de laagste inschrijver meestal de opdracht.
Daarnaast verzorgen we ook bouwbegeleiding, we plannen een aantal bouwvergaderingen in en houden vaak beperkte toezicht.
Wij leveren het project samen met u en aannemer ( installateur/schilder) op.

Bestektekeningen technische tekeningen bouwtekening werktekeningen milieutekeningen digitalisering van tekeningen woningontwerp ontwerpen van woningen bedrijfspand landelijke woning agrarische sector kantoor mantelzorgwoning vergunning aanvraag omgevingsvergunning bouwbesluitberekening constructieberekening vuurlastberekening quickscan natuurtoets bodemonderzoek ensonderingen landschapsplannen begeleiden bouw bouwproject

Meer Aannemers in de buurt

Deze Daggenvoorde Bouwkundig Advies en Tekenbureau vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.