Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

De Inspraak - praktijk voor Logopedie en Dyslexie

De Inspraak - praktijk voor Logopedie en Dyslexie

Goldbergsingel 1 A, 9351CK, Leek 06-24652111 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Inspraak behandelt kinderen en volwassenen met hulpvragen op het gebied van taal, articulatie, auditieve vaardigheden (hakken en plakken), voorbereidend lezen in groep 2, leesontwikkeling in groep 3, afwijkend mondgedrag/slikken en stem.

De Inspraak is gevestigd aan de J.P. Santeeweg in Nietap. Nietap hoort bij de gemeente Noordenveld en grenst aan de gemeente Leek. Eigenaresse is drs. Annerieke Stienstra – Sikkema. Zij is afgestudeerd als neurolinguïst en logopedist en heeft 6 jaar lang haar eigen praktijk gevoerd in Haarlem. Vanwege haar verhuizing naar Roden is die praktijk verkocht aan haar medewerkers aldaar en is Annerieke vol enthousiasme begonnen aan het opzetten van 'De Inspraak'.

Kenmerkend voor de werkwijze van 'De Inspraak' is de uitgebreide diagnostiek en verslaglegging, de afstemming van de behandeling op de leefwereld van de cliënt en tijd voor overleg met derden (o.a. leerkrachten, tandartsen). Dit maakt het mogelijk om een gefundeerd en effectief behandelplan op te stellen, motivatie voor de behandeling te vergroten en een optimaal eindresultaat te bereiken.

Voor de periode 2010-2015 heeft Annerieke de status Kwaliteitgeregistreerd ontvangen vanuit het Kwaliteitsregister Paramedici. De kwaliteit van de behandeling is hiermee gewaarborgd. De vergoeding voor logopedie valt onder het basispakket van de zorgverzekering.

Het doel van de praktijk is om zich in de toekomst meer en meer te kunnen richten op de begeleiding van kinderen met gediagnosticeerde dyslexie. Op de website kunt u vinden in hoeverre deze begeleiding precies geboden kan worden.

Meer Logopedisten in de buurt

Deze De Inspraak - praktijk voor Logopedie en Dyslexie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Logopedisten in de buurt.