De Korte & Geschiere Belastingadviseurs

De Korte & Geschiere Belastingadviseurs

Nieuwstraat 35, 4331JK, Middelburg 0118-612930 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Over De Korte & Geschiere

De Korte & Geschiere Belastingadviseurs is een samenvoeging van de kantoren Mol Belastingadviseurs, De Korte Belastingadvies en Administratiekantoor Geschiere. De laatste samenvoeging van Mol & De Korte Belastingadviseurs met Administratiekantoor Geschiere heeft plaatsgevonden per 1 januari 2015. Het kantoor is gevestigd in de historische binnenstad van Middelburg in de Nieuwstraat. Met zeven mensen voorzien wij onze klanten al decennia lang van advies in belastingzaken, bedrijfseconomische en overige adviezen. Daarnaast verrichten wij tal van aanverwante diensten zoals administratieve verwerking, loonadministratie en administratieve ondersteuning. Daarbij wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van ons uitgebreide netwerk van specialisten.

Door de grootte van ons kantoor kunnen wij enerzijds een compleet dienstenpakket aanbieden; anderzijds biedt dit de nodige flexibiliteit. En belangrijk: vanwege de beperkte omvang kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden, dus waar voor uw geld!

Deskundig, duidelijk, creatief. Dat zijn kernbegrippen die belangrijk zijn binnen De Korte & Geschiere.

Deskundigheid is vereist om de juiste adviezen te kunnen geven. Daarom is kennis en opleiding van onze mensen belangrijk. Wet- en regelgeving verandert in een steeds hoger tempo. Essentieel is om voortdurend op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarom wordt vakstudie bijgehouden en worden onze mensen bijgeschoold waar dat nodig is. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs waarbij kwaliteitseisen gelden met betrekking tot opleiding en bijscholing. Hierdoor én door onze jarenlange ervaring is deskundigheid voor onze klanten gewaarborgd.

Duidelijkheid is nodig om te begrijpen wat cijfers, wetten en regelgeving concreet voor u betekenen. Daarom heeft u iemand nodig die deze zaken uitlegt en kan toelichten. Iemand die aangeeft wat wel en wat niet kan. En wel in eenvoudige taal die u begrijpt.

Meer Belastingdiensten in de buurt

Deze De Korte & Geschiere Belastingadviseurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Belastingdiensten in de buurt.