Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

De Nieuwe Ooster Begraafplaats & Crematorium

De Nieuwe Ooster Begraafplaats & Crematorium

Kruislaan 126, 1097GA, Amsterdam 020-6080608 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Nieuwe Ooster: van de stad, voor de stad.
De Nieuwe Ooster is een klantgerichte, gemeentelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze medewerkers staan in een lange en rijke traditie. Zij bieden nabestaanden een schat aan ervaring, vakkennis en een open en persoonlijke ontvangst. Voor alle Amsterdammers en iedereen die zich Amsterdammer voelt, ongeacht herkomst en religie. Bij De Nieuwe Ooster draait het om mensen. Om de wensen van de nabestaanden én om onze medewerkers. Zij hebben zich verbonden aan het idee dat ze het verschil kunnen maken. En dat doen ze. Dag in, dag uit. Sinds 1894.

De sfeervolle, monumentale architectuur en het prachtige gedenkpark bieden alle faciliteiten op het gebied van begraven, cremeren en gedenken. De uitvaartplechtigheid kan in één van de rijksmonumentale aula’s plaatsvinden. Na afloop vindt de feitelijke crematie of begrafenis van de overledene op De Nieuwe Ooster plaats. In een van de koffie kamers is vervolgens gelegenheid tot condoleren en napraten. Allerlei soorten consumpties zijn mogelijk. De Nieuwe Ooster heeft sinds kort een eigen, gemeentelijk rouwcentrum. Het afscheid, de uitvaartplechtigheid zowel als de begrafenis of crematie kunnen op De Nieuwe Ooster plaatsvinden. Voor nabestaanden betekent dit extra comfort en rust. Het nabestaandencafé biedt elke laatste zondag van de maand een luisterend oor en gelegenheid tot contact met andere nabestaanden.

Een uitvaart regelen.
Op het moment dat iemand overlijdt moeten er veel dingen besloten en geregeld worden voordat de uitvaart kan plaatsvinden. Omdat hiervoor maar een paar dagen beschikbaar zijn, kunt u zich laten adviseren en ondersteunen door een uitvaartondernemer. Deze maakt met u afspraken over de diensten die hij of zij zelf verleent (verzorging, vervoer en opbaren van de overledene, rouwkaarten, rouwbezoek, rouwstoet enz.), en maakt daarnaast uit uw naam afspraken met De Nieuwe Ooster over het tijdstip en de gang van zaken bij de uitvaart.

Meer Begraafplaatsen in de buurt

Deze De Nieuwe Ooster Begraafplaats & Crematorium vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Begraafplaatsen in de buurt.